digi24.ro
23 de ore în urmă 415

Delicia Gastoxin, insecticidul folosit de firma de deratizare din Timişoara, acţionează pe bază de fosfură de aluminiu 56% şi este mortal în caz de înghiţire sau de inhalare, potrivit fişei de securitate a produsului.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 109

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Vaslui a fost condamnat de judecători la închisoare în regim de detenţie fiind acuzat că a provocat un scandal de proporţii după ce mama sa i-a reproşat că este leneş şi refuză să muncească.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
16 ore în urmă 160

Statistică alarmantă în București, prezentată de Ziua mondială a toaletei, marcată pe 19 noiembrie. InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situația toaletelor publice din București, în toate cele 6 sectoare. În urma centralizării datelor, au rezultat doar 220 de toalete publice pentru cele 2.131.034 de persoane cu domiciliul stabil in Capitală, fără a lua [...]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 30

Navele britanice HMS Queen Elizabeth şi HMS Prince of Wales se află în teste de pregătire şi vor forma una dintre cele mai puternice flote din lume. Iată care sunt informaţiile surprinse de cei de la National Geographic legate de construirea navei HMS Queen Elizabeth şi unele dintre obiceiurile marinarilor aflaţi la bordul acesteia.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
18 ore în urmă 44

Klaus Iohannis participă de la ora 19.00 la o dezbatere cu mai mulţi jurnalişti, aceasta fiind organizată la Biblioteca Centrală Universitară. Liberalii susţin că formatul ales e o premieră în România, preşedintelui urmând să i se pună întrebări doar de nouă persoane.

Distribuit de paginile:
3


radioromaniacultural.ro
18 ore în urmă 46

Marea noastră balerină de la Danish Royal Ballet a participat la o inedită Oră de balet la Muzeul Național Cotroceni

Distribuit de paginile:


hotnews.ro
17 ore în urmă 51

Cei doi copii din blocul din Timișoara unde a fost făcută deratizare au murit sâmbătă seară, dar medicii au făcut legătura între cazuri abia luni dimineață, când a decedat și mama

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
17 ore în urmă 183

Dezbaterea candidatei PSD la alegerile prezidențiale va începe cu doar o oră înaintea celei organizate de Klaus Iohnnis și, cel mai probabil, se va întinde peste ora de debut a evenimentului PNL.

Distribuit de paginile: