observator.tv
21 de ore în urmă 23

Primele imagini de la locul unde a fost găsită Adriana, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa, sunt teribile. Fratele mai mare al copilei era de faţă când a fost descoperit cadavrul ei.


stirileprotv.ro
5 ore în urmă 30

Echinocţiul de toamnă, când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°, se va produce luni, la ora 10.50, potrivit Observatorului Astronomic „Vasile Urseanu”.


digi24.ro
19 ore în urmă 43

Jucătoarea cehă de tenis Barbora Strycova (locul 31 în clasamentul mondial) a învins-o duminică, în două seturi, 6-4, 6-2, pe chinezoaica Wang Xiy (140 WTA), în primul tur al turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari...


adevarul.ro
19 ore în urmă 59

Cercetătorii de la Universitatea din Haifa, Israel, cred că un mozaic recent descoperit ar indica locul în care Iisus ar fi hrănit 5.000 de oameni cu cinci pâini şi doi peşti, scrie The Daily Beast.
digi24.ro
14 ore în urmă 41

Oamenii de ştiinţă din Noua Zeelandă au denumit o specie de insectă de mici dimensiuni după personajul Frodo Baggins, din romanul fantastic ''Lord of the Rings'' (Stăpânul Inelelor) de J.R.R. Tolkien, relatează Agerpres, care citează DPA.


adevarul.ro
20 de ore în urmă 36

Inspectoratul Şcolar Maramureş nu deţine aviz sanitar pentru funcţionare. În clădire îşi desfăşoară activitatea 70 de persoane, iar toaleta nici măcar nu are baie separată pentru femei şi bărbaţi.


digi24.ro
21 de ore în urmă 96

Medicii ieșeni au prelevat ambii rinichi ai unui bărbat de 76 de ani, aflat în moarte cerebrală, care a devenit astfel cel mai în vârstă donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantați la Spitalul Clinic C. I. Parhon unei femei de 62 de...


observator.tv
1 oră în urmă 15.358

Imagini dramatice filmate pe autostrada Novopriozersky, regiunea Leningrad, sâmbătă, 21 octombrie. Un camion a fost surprins de o cameră de bord cum zboară efectiv peste parapete, ajungând pe sensul opus.