Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
dilemaveche.ro
11 ore în urmă 75

 Perrot a interpretat visele cu acordul lor și după ce primise în prealabil detalii și clarificări din partea fiecărui corespondent.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 440

Toată lumea a auzit de celebrul Castel al Corvinilor, cel mai bine conservat monument medival din Sud-Estul Europei, dar puțini știu că fortificația nu este singura atracție a ansamblului.

Distribuit de paginile:

ziare.com
8 ore în urmă 55

Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la sfarsitul lui decembrie 2018, de 9.184 de persoane, in crestere usoara, cu 13 persoane, fata de finele lunii precedente, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP).

Distribuit de paginile:

ziare.com
11 ore în urmă 173

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si care contesta sentinta in baza deciziei CCR privind constituirea completurilor de 5 judecatori, declara ca demersul lui Tudorel Toader este corect, iar o posibila amnistie ar fi buna.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
14 ore în urmă 315

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au fost comemoraţi sâmbătă în Apuseni, de circa 100 de oameni, între care rude, prieteni şi localnici, la cinci ani de la tragedia aviatică în care cei doi şi-au pierdut viaţa. Fosta soţie a pilotului, Romaniţa Iovan, şi fiul său, Albert, au fost prezenţi la slujbă.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
13 ore în urmă 300

Ministrul Justiției Tudorel Toader a făcut luni dimineața noi precizări privind Ordonanța de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată

Distribuit de paginile:

observator.tv
7 ore în urmă 73

Gabi, studenta din Suceava ucisă la Cluj de un prieten drogat, a primit maşina în care şi-a găsit sfârşitul cadou la majorat, din partea părinţilor.

Distribuit de paginile:

observator.tv
8 ore în urmă 38

Ştefan Tudor Cârjă, tânărul de 19 ani, din Floreşti, autor al cumplitului accident de la Cluj în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
7 ore în urmă 68

Un val de ninsori va curpinde România începând de marți dimineață, de la ora 5, până miercuri, ora 14:00, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 149

Celulele canceroase pot fi transformate în grăsime și împiedicate astfel să se răspândească. Este reușita oamenilor de știință elvețieni, care au combinat două medicamente de pe piață.

Distribuit de paginile: