digi24.ro
19 ore în urmă 322

Fenomen spectaculos vineri după-amiază în sud-estul ţării. O tornadă de mici dimensiuni a fost observată în apropiere de Slobozia.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
18 ore în urmă 149

În Italia sunt şi alegeri locale, iar peste o sută de români s-au înscris în cursa electorală pentru un fotoliu de consilier local. Vorbim de oameni cu profesii diferite, de la profesori, la scriitori şi jurnalişti. Urmăriți povestea Irinei Turcanu...

Distribuit de paginile:

radioromaniacultural.ro
13 ore în urmă 114

În dorința de a ne atinge scopurile, ajungem adesea să fim dușmani cu noi înșine, să ne criticăm în mod excesiv sau să uităm efectiv de noi înșine. Este rezultatul unuia dintre cele mai frecvente stiluri educaționale românești. Învățăm din copilărie că trebuie să fim ceea ce ni se cere să fim. Creșt…

Distribuit de paginile:

europafm.ro
12 ore în urmă 65

Vineri seară, Clubul de Weekend a fost gazda aniversării majoratului Mayei Sorian, fiica Mirelei Retegan. Cele două au fost invitatele lui Toader Păun în cel mai mare club din România și au povestit despre momentele frumoase petrecute împreună, într-o discuție în care voia bună, dar și emoția, au fost la ele acasă. Din discuția de [...]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 140

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri, că din totalul deţinuţilor care se află în penitenciare 17.960 au au drept de vot. Dintre aceştia, 15.652 şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European şi 15.271 pentru referendum.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
15 ore în urmă 44

Poliţia britanică a arestat 10 membri ai personalului unui spital privat, în urma unui documentar BBC Panorama despre abuzurile comise de aceştia asupra pacienţilor vulnerabili, informează vineri Press Association

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 355

Capitala se află vineri sub cod portocaliu de ploi. În urma ploilor abundente, staţia de metrou Aviatorilor a fost inundată.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
21 de ore în urmă 815

Premierul Marii Britanii, Theresa May a anunțat că își va da demisia pe 7 iunie. Ea își asumă astfel eșecul pentru Brexit.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
17 ore în urmă 230

Un Brexit fără acord („no deal”) este „aproape imposibil de oprit” în urma demisiei premierului britanic Theresa May, a apreciat vineri o purtătoare de cuvânt a Guvernului spaniol, Isabel Celaa, relatează AFP, citată de News.ro.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
22 de ore în urmă 914

Liviu Dragnea a făcut o declaraţie surprinzătoare joi seara la Antena 3 după ce a fost întrebat de ce românii nu văd „realizările” guvernării PSD, el plângându-se de faptul că a fost lăsat „singur”.

Distribuit de paginile: