science.hotnews.ro
18 hours ago 37

Un aisberg de mari dimensiuni s-a desprins din banchiza Brunt, în Antarctica, a anunţat British Antarctic Survey (BAS), un institut de cercetare din Marea Britanie, relatează agenția DPA, citată de Agerpres.digi24.ro
18 hours ago 56

Funcționarii din Guvern și Parlament sunt nemulțumiți de majorările promise de premierul Marcel Ciolacu, după ce ministerul Muncii a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanță care prevede majorări de salarii în două tranșe, de 5% în iunie și încă 5% în luna septembrie. Reprezentanții acestora susțin că majorarea promisă de Guvern este, în fapt, de doar 5%, pentru că se raportează la salariul din luna decembrie 2023, care ulterior a fost majorat la începutul anului cu 5%. În cazul funcționarilor din primăriile din localitățile cu sub 20.000 de locuitori, aceștia au anunțat că vor renunța la acțiunile de protest, dacă guvernul va adopta ordonanța care le majorarează veniturile cu 10% din luna iunie.
observatornews.ro
3 hours ago 9.027

Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.

g4media.ro
19 hours ago 72

Liderii partidului extremist AUR au lansat în ultimele săptămâni atacuri dure la adresa UDMR și au folosit apelative precum ”trădare” și ”creatură hidoasă, șovină”. Ofensiva...   G4Media.ro.