stirileprotv.ro
6 ore în urmă 22

Damian Butnariu, primarul din Iași care a recunoscut că a făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei, a fost reales în funcție.


stiri.tvr.ro
22 de ore în urmă 284

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat după primele rezultate exit-poll anunțate la ora 21.oo, că este o zi istorică pentru partidul său, care a reușit să depășească pentru prima dată după revoluție PSD la nivel național. Citește mai departe...


stiri.tvr.ro
21 de ore în urmă 225

Partidul Mişcarea Populară a reuşit, la aceste alegeri, să se consolideze ca partid care trece pragul, a declarat duminică Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei. PMP este cel mai mare partid dintre partidele mici, spune Traian Băsescu.  Citește mai departe...


adevarul.ro
10 ore în urmă 421

Decizia liderului PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei e cea mai inteligentă mişcare politică din ultmii 20 de ani, comparabilă doar cu episodul „Dragă, Stolo” din 2004, prin care Traian Băsescu a devenit candidat la alegerile prezidenţiale. Ludovic Orban a sufocat opoziţia din PNL, a câştigat lupta de moment cu PSD şi e pe cale să devină cel mai puternic lider politic după alegerile parlamentare, scrie jurnalistul Sebastian Zachmann pe blogul său de pe adevarul.ro.


g4media.ro
11 ore în urmă 275

Peste 1,8 milioane de tineri cu vârsta între 18 și 34 de ani au votat la alegerile locale, potrivit datelor de prezență de la Biroul...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
6 ore în urmă 50

Cancelarul german Angela Merkel le-a spus luni liderilor Uniunii Creştin-Democrate (CDU) că infectările cu COVID-19 ar putea atinge 19.200 de cazuri zilnic în ţară dacă...  Mai departe » G4Media.ro.


adevarul.ro
3 ore în urmă 25

Editura Polirom a publicat recent  noul volum al lui György Dragomán, „Corul leilor”, apărut de curând în colecţia „Biblioteca Polirom”, în traducerea din limba maghiară a lui Ildikó Gábos-Foarţă. „Adevărul” prezintă, în premieră, un fragment din cartea unuia dintre cei mai apreciaţi scriitori maghiari de astăzi.


digi24.ro
12 ore în urmă 442

Cel mai tânăr candidat la primăria unui oraș din România are 25 de ani și a renunțat la București pentru Săliştea de Sus, din Maramureș. A candidat împotriva unui primar aflat în funcție de 18 ani. 


adevarul.ro
18 ore în urmă 118

Liberalul Mircea Corbu a câştigat alegerile pentru fotoliul de primar al oraşului prahovean Buşteni, aflat ani de zile sub conducere social-democrată şi cunoscut ca fief al senatorului PSD Emanoil Savin, fost primar, trecut pe la mai multe partide.


g4media.ro
13 ore în urmă 290

Actualul primar interimar al municipiului Arad, liberalul Călin Bibarţ, ar fi câştigat alegerile, conform numărătorii paralele a voturilor efectuată de PNL, iar preşedintele Consiliului Judeţean,...  Mai departe » G4Media.ro.