radioromaniacultural.ro
19 ore în urmă 338

Cântăreaţa Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983. Fiică a unui şofer de taxi şi a unei farmaciste, a crescut în nordul Londrei, într-o familie unde jazzul era rege. Familia a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru muzică, notează site-ul www.imdb.com.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 116

Din studiile realizate până acum asupra copiilor foarte mici s-a demonstrat că felul în care interacţionăm cu copilul, mai ales persoana care-l îngrijeşte cel mai mult, poate prezice viitorul comportament al acestuia.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
23 de ore în urmă 42

Cea mai frumoasă zi din viața Adelinei Pestrițu a fost... mai puțin profitabilă decât și-a dorit fosta prezentatoare TV. În bunul obicei. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
3

libertatea.ro
23 de ore în urmă 152

Sorina a plecat ieri în SUA, unde i-a întâlnit pe copiii naturali ai părinților ei adoptivi, familia Săcărin.Cazul a stârnit vii comentarii. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 132

Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat că partidul său şi-a pierdut încrederea în PSD şi că mâine îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu dept candidat la prezidenţiale. Acesta a adăugat că speră să fie susţinuţi de partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 32

După valul de aer tropical care a sufocat România, Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) anunţă de marţi furtuni violente, iar vremea se răcoreşte.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 34

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au postat pe Facebook mesaje înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD care ar urma să decidă prezideţiabilul partidului, primul îndemnând la un vot în care să triumfe adevărul, nu ipocrizia, iar cel de-al doilea, ironizând sondajul care va fi prezentat la CEx.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
17 ore în urmă 51

Ana Birchall a declarat că a cerut Corpului de Control al Ministerului Justiției o verificare în cazul demisiei lui Marius Iacob din funcția de adjunct al DNA, întrucât documentul de eliberare din funcție nu a mai ajuns la Klaus Iohannis. Ministrul a...

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
18 ore în urmă 40

Un bărbat din Bogota, Columbia, a fost arestat după ce s-a aflat că și-a abuzat sexual copiii vitregi. Bărbatul se pare că era infectat cu HIV. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

9am.ro
18 ore în urmă 107

Primarul general al capitalei Gabriela Firea este convinsa ca l-ar invinge pe Klaus Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale in cazul in care ar fi sustinuta de PSD, ALDE si Pro Romania.

Distribuit de paginile: