Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
adevarul.ro
5 ore în urmă 204

Oficialii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au făcut publică o filmare despre care afirmă că a fost realizată de camerele de luat vederi amplasate în preajma şcolii din localitatea botoşăneană Baranca. Imaginile îl surprind alergând pe copilul despre care părinţii au afirmat că a fost lovit de profesorul de religie fiindcă ar fi refuzat să-şi facă semnul crucii.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 7.409

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presă la politică. Jurnalista i-a criticat pe românii care au ieşit în stradă la începutul anului 2017 după Ordonanţa 13 şi a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru discursurile de la Bruxelles. „Are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă“, a spus Carmen Avram.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
4 ore în urmă 218

Denumit de Cartea Recordurilor drept "cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor" graţie carierei sale impresionante care cuprinde peste 1.300 de piese înregistrate şi 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Richard Clayderman (65 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru „Adevărul“.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
5 ore în urmă 267

Preşedintele Klaus Iohannis îi avertizează pe români cu privire la riscurile care se expun atunci când fumează. Preşedintele a fost gazda unei dezbateri împotriva tutunului, prilej cu care a criticat din nou Guvernarea PSD, despre care a spus că a eşuat...

Distribuit de paginile:

ziare.com
7 ore în urmă 424

Coalitia PSD-ALDE din Senat a respins amendamentele USR la Legea privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, care ar fi dus la transparentizarea banilor din campaniile electorale si la incurajarea donatiilor mici.

Distribuit de paginile:

observator.tv
4 ore în urmă 150

O contabilă din Iaşi a făcut videochat ca să plătească 100.000 de lei, furaţi din firma unde lucra. Condamnată cu suspendare după ce a fost prinsă, femeia şi-a luat angajamentul că dă banii înapoi şi ca să facă rost de ei, a găsit...

Distribuit de paginile:

ziare.com
5 ore în urmă 287

Fostul presedinte Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 697

Ministrul Sănătăţii a mărturisit la o conferinţă de presă de ce i-a fost teamă să deschidă subiectul legalizării canabisului în scop medicinal. Acum 7 ani, fiul său a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri şi îi era...

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
9 ore în urmă 1.204

ASR Prințesa Dina Mired a Iordaniei este mama unui supraviețuitor de cancer. Fiul ei s-a îmbolnăvit de leucemie la 2 ani. A trebuit să îl trateze. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 1.382

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta, marţi, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. Potrivit agendei şefului statului, consultările vor avea loc la ora 15.00.

Distribuit de paginile: