digi24.ro
13 ore în urmă 913

Viorica Dăncilă a fost la Sibiu pentru alegerea conducerii filialei judeţene. Singurul candidat pentru postul de preşedinte a fost ministrul Turismului, Bogan Trif.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
4 ore în urmă 106

Surprinzător, natura oferă cele mai elegante şi eficiente soluţii pentru a vă rezolva problemele cu insectele care vă invadează grădina şi casa. De fapt, metodele ecologice stau la baza cercetărilor care au dus la inventarea metodelor chimice poluante şi cu efecte secundare dăunătoare omului.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
16 ore în urmă 843

Jucătoarea Patricia Ţig, singura româncă rămasă în competiţie, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de simplu la BRD Bucharest Open după ce a învins-o pe germana Laura Siegemund, favorita numărul 6, cu scorul de 6-3, 6-1

Distribuit de paginile:

observator.tv
12 ore în urmă 108

Românii n-au ajuns pe Lună, dar au "aselenizat" în craterele din asfalt. Este o glumă pusă în scenă de un gălăţean, care a făcut astfel haz de necaz.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
18 ore în urmă 3.254

Dominic Samuel Fritz a câştigat campania internă a USR şi va intra, anul viitor, în lupta pentru Primăria Timişoara. Actualul primar, liberalul Nicolae Robu va avea un contracandidat venit tocmai din Germania.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 1.150

A călcat pedala de acceleraţie prea tare şi asta a costat-o. O femeie a fost prinsă circulând cu 185 de kilometri la oră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în dreptul podului de la Fetești. Pentru asta poliţiştii au tras-o pe dreapta și au amendat-o.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
10 ore în urmă 375

Premierul Viorica Dăncilă precizează că, la Sibiu, unde a fost așteptată sâmbătă de 20 de protestatari, a intrat pe intrarea principală a clădirii în care s-a ales conducerea locală a social-democraților: „Acolo era intrarea principală, pe partea...

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
12 ore în urmă 437

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, spune că este ținta unor atacuri murdare lansate tocmai de cei care acuză promovarea urii și a dezbinării societății, făcând astfel trimitere la afirmațiile

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
4 ore în urmă 90

“Superhombre”, filmul documentar despre Horia Colibăşanu, a fost proiectat în avanpremieră la Festivalul de Film Ceau, Cinema! din Timişoara.

Distribuit de paginile:

caleaeuropeana.ro
16 ore în urmă 351

Membrii echipei României au obținut trei medalii de aur și o medalie de argint la prima ediţie a Olimpiadei Balcanice de Fizică, desfăşurată la Salonic, în perioada 14-18 iulie 2019, se arată în comunicatul Ministerului Educației. Cei trei medaliați cu aur sunt Mălina Elena Constantinescu (clasa a X-a/Colegiul Național din Iași), Vlad Ștefan Oros (clasa a VIII-a/Școala Gimnazială nr. […]

Distribuit de paginile: