Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
adevarul.ro
11 ore în urmă 5.729

Câteva zeci de persoane protestează în Piaţa Victoriei din Capitală, luni seară, faţă de ordonanţa anunţată de ministrul Justiţiei şi care le-ar permite repunerea în termen a celor condamnaţi de completele de 5 judecători nelegal constituite.

Distribuit de paginile:
2

adevarul.ro
4 ore în urmă 505

Dragoş Pătraru a scris pe blogul personal un text critic la adresa justiţiei din România, fiind de părere că multe dintre sentinţele date de judecători nu au legătură cu dreptatea.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 1.990

Un protest e anunţat luni, 21 ianuarie, iar manifestanţii se vor întâlni la ora 19.00, în faţa Monumentului Memorandiştilor din centrul Clujului.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
5 ore în urmă 801

Administratorul paginii de Facebook a comunității Rezist, Petre Sârbu, a venit cu precizări dupa postarea de dimineață în care era atacat liderul PLUS, Dacian Cioloș, afirmând că a

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 2.925

Domeniul de la Balcic a fost locul favorit al Reginei Maria, care a descoperit sătucul din Cadrilater, de pe Coasta de Argint a Mării Negre, în toamna lui 1924, pe când îşi ridica vila de la Mamaia. Dar terenul de la Balcic aparţinea altcuiva atunci când suverana l-a văzut. „Toată viaţa am visat la acest loc“, a mărturisit fermecată „regina inimilor“, care avea să-şi lase inima la Balcic.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
10 ore în urmă 10.091

Filosoful Mihai Șora (102 ani) a postat pe Facebook un îndemn la proteste masive pentru apărarea justiției și alegeri anticipate. ”Ultimii doi ani ne-au

Distribuit de paginile:

ziare.com
12 ore în urmă 7.503

Un protest este anuntat, luni seara, in Piata Victoriei, dupa ce ministrul Tudorel Toader a spus ca are pregatita o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la ICCJ din ultimii 4 ani.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
3 ore în urmă 162

A început construcţia podului peste Dunăre care va uni judeţele Brăila-Galaţi de Tulcea. Construcţia ar urma să fie inaugurată în 2021.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 2.996

Serena Williams a spus la finalul meciului câștigat împotriva Simonei Halep în optimile de finală de la Australian Open 2019 că a fost nevoită să lupte pentru a ieși îmvingătoare din această confruntare. „Halep este numărul unu pentru că merită”, a spus...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 343

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în optimile de la Australian Open 2019. A fost un meci de infarct, cât o finală, pe arena Rod Laver din Melbourne. Fanii lui Halep au sperat într-o victorie până în ultimul moment.

Distribuit de paginile: