g4media.ro
7 ore în urmă 49

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie pentru solicitarea de medicamente, echipamente, echipaje şi echipe...  Mai departe » G4Media.ro.


romania.europalibera.org
13 ore în urmă 70

„Volum mare de lucru”, „înmormântări programate pe săptămâna viitoare”, „presiune” – sunt cuvintele pe care angajații din domeniul funerar le folosesc pentru a descrie situația actuală cu care se confruntă. România a înregistrat în această săptămână peste 2.000 de decese cauzate de Covid.


hotnews.ro
18 ore în urmă 534

"PNL nu mai există dacă ne uitam la deciziile care se iau și la apropierea de PSD", a declarat deputatul liberal Ionel Dancă la RFI , adăugând că sunt mulți alți liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban, urmând a fi înființată o nouă formațiune politică.


g4media.ro
11 ore în urmă 117

PNL şi UDMR au lucrat, sâmbătă, la Programul de Guvernare, întâlnirea având loc la Palatul Victoria, informează News.ro. De asemenea, au avut loc discuţii cu...  Mai departe » G4Media.ro.


stirileprotv.ro
17 ore în urmă 226

În ziua de astăzi, elevii românii sunt tot mai dornici să înveţe limba chineză! Zeci de liceeni din orașul Reghin, județul Mureș, au ales să învețe despre cultura chineză, chiar de la profesorii din China.


digi24.ro
15 ore în urmă 219

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu Covid-19, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate în Bucureşti, peste 2.800 de îmbolnăviri, și în judeţele Prahova - 868, Iaşi - 767 şi Constanţa - 593, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
digi24.ro
9 ore în urmă 174

Jucătoarea britanică cu origini românești Emma Răducanu, surpriza anului în tenis după ce a câștigat, la 18 ani, US Open, este în România pentru a participa la turneul Transylvania Open. Ea a avut deja, sâmbătă, primul antrenament înaintea turneului de la Cluj. Meciurile de la Transylvania Open se vor juca fără spectatori, conform noilor reguli aprobate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, dar cum acestea intră în vigoare de luni, spectatorii au putut fi prezenți, sâmbătă, măcar la antrenamentul Emmei Răducanu.