hotnews.ro
7 ore în urmă 226

Deși aparent diferite după structura și componența lor, guvernările din România au evoluat în ultimii 31 de ani după niște tipare asemănătoare. Această ciclicitate a avut un caracter obiectiv, fiind determinată de structura socială și de opțiunile politice existente în societatea noastră, care, la rândul lor, au impus formule de guvernări asemănătoare după componența lor. Privită din această perspectivă, actuala criză politică apare într-o altfel de lumină.


digi24.ro
6 ore în urmă 488

Începe o nouă etapă în construcția podului peste Dunăre de la Brăila. Constructorii vor monta cablurile principale la o înălțime de aproximativ 200 de metri și pe o distanță de doi kilometri în linie dreaptă. Este considerată o operațiune spectaculoasă...stirileprotv.ro
3 ore în urmă 273

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că liberalii nu au stat de vorbă până acum cu președintele Klaus Iohannis despre criza coaliției de guvernare, cu excepția premierului Florin Cîțu, care este ”în permanentă legătură” cu șeful statului.


digi24.ro
5 ore în urmă 435

Doi oameni au murit într-un accident cu o maşină Tesla în Texas. Aparent, autoturismul era pe pilot automat.


economie.hotnews.ro
6 ore în urmă 176

Beesers este o aplicație mobilă care pune în legătură pacienții cu specialiștii de care aceștia au nevoie în confortul casei. E un fel de Uber românesc, ce aduce servicii medicale la domiciliul pacientului. Fondatorul startup-ului, Ovidiu Tuduruță, este nevăzător și, în același timp, vizionar. El ne-a explicat cum funcționează platforma sa, care sunt beneficiile pentru pacienți, ce avantaje au specialiștii și clinicile care se înscriu ca parteneri și furnizori de servicii.


hotnews.ro
21 de ore în urmă 731

Premieurl Florin Cîțu spune că au fost operationalizate înca 12 paturi de terapie intensiva de joi și până azi, iar la nivel national mai sunt 20 de paturi libere. Acesta avertizază totuși că situatia la ATI ramane tensionată și trebuie continuat efortul. Cifrele arata ca rata de pozitivitare a scazut, chiar si in Bucuresti, si scade in fiecare zi,spune premierul.


g4media.ro
5 ore în urmă 305

Fermierii sârbi încep să își vândă produsele în magazinele lanțului românesc de magazine Remarkt după negocieri care au durat aproape un an, într-o premieră pentru...  Mai departe » G4Media.ro.