digi-fm.ro
14 ore în urmă 1.374

150.000 de copii merg seara la culcare flămânzi.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
2 ore în urmă 18

Sunt foarte puţini oameni în fotbalul românesc capabili de a spune lucrurilor pe nume, fiindcă, aproape mereu, îşi cântăresc cuvintele în funcţie de interesele personale. Boloni, plecat din ţară din 2001, n-are această povară pe umeri, atunci când vorbeşte!

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 1.701

Raţele dintr-o mică fermă din Franţa au dreptul să măcăne în continuare, a hotărât marţi un tribunal, respingând astfel plângerea unor vecini nemulţumiţi de zgomotul produs de aceste păsări, informează Agerpres, care citează Reuters.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 2.093

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română drept canal de distribuţie a pensiilor, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD, anunță...

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
15 ore în urmă 243

Peste o treime dintre copii trăiesc sub pragul sărăciei, cu un clivaj cronic între urban şi rural în ceea ce priveşte drepturile de bază – sănătate, educaţie, viaţă - şi un abandon şcolar care îşi pune amprenta asupra dezvoltării societăţii, arată un raport al Organizaţiei Salvaţi Copiii.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
11 ore în urmă 247

În ciuda a ceea ce au spus și s-a spus în această campanie electorală, Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis au avut până la urmă „dezbaterile” pe care și le-au dorit. Eu

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 6.621

Strigătul de ajutor al unei fetiţe din Republica Moldova a devenit viral pe Facebook. Copila speră să strângă banii necesari tratamentului tatălui ei, diagnosticat cu o leucemie.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 475

Premierul Ludovic Orban l-a întrebat pe președintele Klaus Iohannis câte voturi crede că va obține la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. S-a întâmplat în timpul dezbaterii organizate la BCU, după ce candidatul PNL a anunțat că va răspunde la...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 60

Echipajul unui feribot olandez a anunțat marți descoperirea a 25 de migranți în interiorul unui container frigorific aflat la bordul unei nave care se îndrepta către Marea Britanie, relatează site-ul postului Le Figaro, citat de Mediafax.

Distribuit de paginile: