digi24.ro
7 ore în urmă 786

9.000 de camere video vor ajunge în curând în posesia polițiștilor. Peste aproximativ o lună, șoferii opriți în trafic vor fi avertizați că discuția cu agentul de la Rutieră este înregistrată și, la nevoie, imaginile pot fi folosite în instanță.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
2 ore în urmă 54

Brexitul se va produce vineri, ceea ce înseamnă la 1.317 de zile după decizia britanicilor de a părăsi Uniunea Europeană. Ce se va schimba de la 1 februarie?

Distribuit de paginile:


hotnews.ro
10 ore în urmă 2.339

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a dezvăluit, la Digi24, cum a luat decizia de a muta ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim: s-a uitat la televizor.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
7 ore în urmă 683

Instanța Supremă a decis reluarea de la zero a cercetării judecătorești în procesul ”Microsoft 2”, în care fostul ministru Gabriel Sandu, alături de

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
7 ore în urmă 347

ALDE a transmis, marţi, că există „foarte mult populism” în abordarea subiectului pensiilor speciale şi nu este firesc ca în prag de alegeri să fie luate decizii care nu rezolvă în niciun fel problema bugetară şi care afectează mai multe categorii profesionale. Formaţiunea susţine retrimiterea legii la comisii, pentru dezbatere.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
11 ore în urmă 1.424

Metrorex bate record după record: garnitura care a deraiat și a intrat în perete la gararea în depoul Berceni pe 26 ianuarie 2019 va fi ridicată. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
5 ore în urmă 203

Poliția olandeză a rezolvat cazul telefoanelor mobile dispărute la două concerte ale trupei Sum 41, după ce au prins un român cu 30 de telefoane mobile ascunse în colanți, informează BBC.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
6 ore în urmă 306

Un proces în care s-au cerut despăgubiri de peste 43 de milioane de lei a scos la iveală detalii despre cele mai ample defrişări din Retezat.

Distribuit de paginile: