digi24.ro
18 ore în urmă 577

Marina rusă poate detecta orice inamic și poate lansa o „lovitură imposibil de prevenit”, dacă e nevoie, a spus președintele rus Vladimir Puțin. Declarația vine la câteva săptămâni după ce o navă de război britanică s-a aflat în centrul unui incident în Marea Neagră, relatează Reuters.


g4media.ro
11 ore în urmă 27

Aflată în proprietatea Complexului Energetic Hunedoara, Termocentrala Mintia se va închide, începând din 26 iulie, astfel că 662 de salariați vor rămâne fără un loc...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
12 ore în urmă 127

Colegiul medicilor din Turcia a avertizat luni că pandemia de coronavirus „a scăpat din nou de sub control” în această ţară, după ce în ultima lună a crescut brusc numărul de cazuri, informează EFE.


g4media.ro
14 ore în urmă 58

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a respins ipoteza lansată luni de Dan Barna, privind un parteneriat între Guvern și BOR,  pentru campania de vaccinare. Reamintim că...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
2 ore în urmă 23

În timp ce inundațiile și incendiile continuă să provoace pagube tot mai însemnate în toată lumea, cercetătorii în domeniul climei se întâlnesc zilele acestea pentru a finaliza cea mai cuprinzătoare evaluare științifică privind starea încălzirii globale din 2013 și până în prezent, notează BBC News.digi24.ro
19 ore în urmă 182

Vicepremierul Dan Barna a anunțat, luni, după ședința conducerii USR-PLUS, că va propune în ședința de Guvern un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română (BOR) pentru a transmite un mesaj “pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important este să ne vaccinăm”. Acesta a spus: “credeam că am scăpat, realitatea din jur ne arată că vom avea un val patru”.


hotnews.ro
18 ore în urmă 72

Treisprezece pacienţi infectați cu tulpina Delta a coronavirusului sunt internaţi în prezent la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, iar patru dintre ei, cu forme severe de COVID, sunt internaţi în secţia de terapie intensivă.g4media.ro
16 ore în urmă 21

Cântăreaţa americană Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă din cauza echipamentului purtat la un meci de...  Mai departe » G4Media.ro.