romania.europalibera.org
13 ore în urmă 110

DNA a anunțat că Gigi Becali, și nepotul său, sunt urmăriți penal pentru spălare de bani, fapte săvârșite în perioada 2014-2019. Aceștia ar fi beneficiat de un teren supraevaluat, iar banii obținuți au fost ascunși prin operațiuni bancare, scrie Mediafax.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
13 ore în urmă 301

Atât elevii, cât şi profesorii ar trebui ca începând de anul viitor să aibă parte de un climat educaţional fără hărţuire şi alte forme de violenţă psihologică, după ce Legea care combate bullying-ul a fost promulgată de către Klaus Iohannis.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
16 ore în urmă 2.222

Capacitatea umană de corelare a dispeceratului unic 112 n-a funcționat în cazul Timișoara. Iar una digitală, aflăm acum, nu există! Sâmbătă. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
3 ore în urmă 35

Gruparea militantă Stat Islamic a fost avantajată atât de retragerea forțelor americane, cât și de ofensiva turcă din Siria, facilitând regruparea membrilor ce ar putea pregăti noi

Distribuit de paginile:

digi24.ro
22 de ore în urmă 9.319

Un polițist local din Iași va fi concediat după ce l-a amendat pe un paznic al Palatului Braunstein din centrul orașului, deoarece acesta ar fi tulburat liniștea publică atunci când a strigat că hoții de fier vechi au venit la furat.

Distribuit de paginile:

news.ro
11 ore în urmă 95

Vioricăi Dăncilă i s-a cerut să răspundă unei întrebări în limba engleză, însă a evitat, precizând că trebuie să înţeleagă toată lumea. Viorica Dăncilă a declarat marţi că nu îşi asumă asaltul asupra justiţiei. Viorica Dăncilă a reluat marţi afirmaţia conform căreia o...

Distribuit de paginile:


digi24.ro
12 ore în urmă 414

Președintele Klaus Iohannis spune că un posibil regret pe care îl are legat de acest mandat la Cotroceni este faptul că nu a comunicat „la nivelul optim” și spune că va îmbunătăți acest lucru dacă va câștiga un nou mandat la alegerile prezidențiale din...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 294

Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstraţiilor din Iran, anunţă organizaţia pentru drepturile omului Amnesty International, informează agenţia Associated Press, citată de Mediafax.

Distribuit de paginile: