Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
digi24.ro
5 ore în urmă 447

Din aprilie, televiziunea de știri Digi24 își sincronizează grila de programe cu ritmul alert al zilei. Ultimele informații ale orei vor ajunge mai rapid la telespectatori, prin prezentarea neîntreruptă a titlurilor și alertelor de știri. Noua grilă...

Distribuit de paginile:

ziare.com
11 ore în urmă 1.640

Zeci de silvicultori s-au strans marti in fata Camerei Deputatilor, pentru a cere Parlamentului sa respinga proiectul de lege depus de Liviu Dragnea si alti 6 social-democrati prin care care bisericile primesc terenuri forestiere pe care le-au avut in folosinta sau administrare, dar nu in proprietate.

Distribuit de paginile:

observator.tv
8 ore în urmă 178

Doi şoferi români de TIR au fost legaţi lângă camion, în Franţa, după ce au fost prinşi la furat de motorină. Cei doi au încercat să dea lovitura într-o parcare de camioane din Strasbourg, dar au fost prinşi de alţi şoferi şi...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
5 ore în urmă 249

Presa americană scrie că şefa guvernului de la Bucureşti, Viorica Dăncilă, a stat la hotelul lui Donald Trump din Washington.

Distribuit de paginile:

ziare.com
11 ore în urmă 1.603

Politistii brasoveni l-au identificat pe barbatul care, duminica, la un miting de sustinere a social-democratilor, in Piata Sfatului, a lovit cu pumnii si picioarele un protestatar anti-PSD.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
3 ore în urmă 118

Simona Halep şi Monica Niculesc s-au duelat în optimile de dublu de la Miami Open 2019. A fost un meci frumos, câștigat de perechea Monica Niculescu (România) și partenera ei din SUA, Abigail Spears, care se califică astfel în sferturile competiției.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
3 ore în urmă 106

Cu două luni înainte de alegerile europarlamentare, un post francez propune o hartă a populismului din Europa. România apare marcată cu negru pe această hartă, la fel ca Italia, Polonia şi Ungaria, ţări conduse de partide şi lideri certaţi cu autorităţile europene.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
6 ore în urmă 327

Vaccinarea copiilor împotriva rujeolei ar putea deveni obligatorie în Germania, din cauza numărului tot mai mare de îmbolnăviri.

Distribuit de paginile:

ziare.com
5 ore în urmă 315

Decernarea Premiilor Societatii Timisoara pentru anul 2018 va avea loc vineri, 29 martie, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este castigatorul premiului ''Secera si Ciocanul''.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 1.507

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a spus luni despre România, că „ar fi o tragedie dacă o ţară care a realizat atât de multe în lupta împotriva corupţiei la nivel înalt ar lua-o în direcţia opusă”. Acesta a criticat apoi PSD, spunând că are un „comporta...

Distribuit de paginile: