digi24.ro
14 ore în urmă 219

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu Covid-19, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate în Bucureşti, peste 2.800 de îmbolnăviri, și în judeţele Prahova - 868, Iaşi - 767 şi Constanţa - 593, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
digi24.ro
17 ore în urmă 524

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial, se află în România. Sportiva a ajuns vineri noaptea pe aeroportul din Cluj Napoca și va participa Transylvania Open. Turneul de tenis de la Cluj se va ține fără spectatori în tribune, potrivit noilor restricții. Organizatorii cer ca autoritățile să facă o excepție în acest caz. 


hotnews.ro
9 ore în urmă 278

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sâmbătă, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea intereselor şi bunăstarea comunităţii maghiare. Liderul UDMR a precizat că a insistat ca în Programul de guvernare să fie măsuri pentru încurajarea natalităţii, scrie news.ro. "În ultimele trei decenii politica UDMR s-a axat, cu precădere, pe reprezentarea intereselor şi bunăstarea comunităţilor noastre. Dezideratul nostru a rămas neschimbat, nu a fost influenţat nici de contextul politic din România, nici de dificultăţile cauzate de pandemie. Mai mult, situaţia dificilă ne-a încurajat mai mult în consolidarea ideii de familie - cel mai important liant, pilonul comunităţii noastre", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Kelemen Hunor.g4media.ro
8 ore în urmă 63

Arhiepiscopia Bucureștilor a anunțat sâmbătă seară printr-un comunicat de presă că va ajuta morgile spitalelor cu locuri de păstrare a corpurilor persoanelor decedate în urma...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
10 ore în urmă 80

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) anunţă, sâmbătă, că 52% dintre angajaţi vor merge în telemuncă de luni, prioritate având cei care sunt nevaccinaţi şi cei care au probleme medicale. Agenţia are 77% dintre angajaţi vaccinaţi, scrie news.ro. "Astăzi am convocat Colegiul Managerial al ANFP ca să stabilim măsurile care se impun în baza Hotărârii de Guvern privind starea de alertă. Eu pregătisem pentru luni, 25 octombrie, un nou Ordin de preşedinte cu măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului însă HG-ul a făcut necesare anumite modificări. De exemplu, eu prevăzusem telemuncă pentru 30-50% din angajaţi, HG spune să fie minim 50%", a transmis, sâmbătă, preşedintele ANFP, Violeta Vijulie.


g4media.ro
7 ore în urmă 54

Guvernul României a adoptat, vineri, prin hotărârea nr.91 din 22.10.2021, o serie de măsuri restrictive, care sunt absolut necesare, dar care mi se par insuficiente...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
10 ore în urmă 263

Anunțul vine după ce în anul 2017, în timpul preşedinţiei lui Donald Trump, arhivele naţionale ale SUA au declasificat în trei tranşe o serie de dosare referitoare la acest caz.