digi24.ro
4 ore în urmă 1.361

Biroul Electoral Central a anunțat, luni dimineață, primele rezultate oficiale parțiale după alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai. Potrivit primelor rezultate oficiale parțiale la alegerile europarlamentare 2019, PSD a obținut un minim istoric...

Distribuit de paginile:
2

digi24.ro
2 ore în urmă 1.325

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, declară că Alianța 2020 nu va intra la guvernare dacă Guvernul Dăncilă va fi demis de Parlament printr-o moțiune de cenzură, ci va susține noul Cabinet în funcție de programul politic al acestuia.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 2.518

În străinătate au votat peste 375.000 de români. Oamenii au aşteptat ore în şir la cozi, însoţiţi de copii sau în ploaie, iar mii de persoane nu au reuşit să-şi exercite dreptul la vot.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
7 ore în urmă 4.895

Peste 50% dintre românii cu drept de vot au votat la alegerile europarlamentare din 26 mai. PNL a ieșit căștigător, cu circa 28% dintre voturi, iar pe locul secund este clasat PSD, cu puțin

Distribuit de paginile:
3

digi24.ro
3 ore în urmă 1.732

Clujul se poate lăuda cu a doua cea mai mare prezență la alegeri europarlamentare, fiind pe locul 2, după Ilfov, cu 61,11%. Alianţa USR PLUS domină categoric la nivelul municipiului Cluj-Napoca, dar şi în judeţ.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
2 ore în urmă 535

PSD a pierdut alegerile europarlamentare în judeţul Vrancea, potrivit numărătorilor paralele a partidelor, deşi liderul social-democraţilor, Marian Oprişan, i-a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea, pentru rezultatele slabe obţinute la nivel...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
2 ore în urmă 831

Alianța USR-PLUS a mai câștigat un mare oraș la alegerile europarlamentare din 26 mai, potrivit calculelor făcute de jurnaliștii de la Gazeta de Sud.

Distribuit de paginile:

biziday.ro
3 ore în urmă 782

Președintele Iohannis a susținut o declarație de presă la ora 12, în care a spus că nimeni nu poate folosi guvernarea în interes propriu, iar pentru asta

Distribuit de paginile:

revista22.ro
6 ore în urmă 3.382

Românii din diaspora au votat masiv anti-PSD după ce au fost obligați să stea la cozi infernale pentru a-și manifesta dreptul la vot, mulți dintre ei neavând posibilitatea să voteze din cauza organizării.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 oră în urmă 444

Predicţiile lui Mircea Badea privind alegerile europarlamentare s-au năruit, iar realizatorul spune acum că partidele validate prin vot au toată legitimitatea să ceară demisia Guvernului.

Distribuit de paginile: