hotnews.ro
1 oră în urmă 20

Aproape trei sferturi din România este în scenariul verde de COVID-19, rata de infectare fiind în 29 de județe de până la 1,5 cazuri la mia de locuitori, incidență cumulată în ultimele 14 zile. În București indicele este în scădere, fiind miercuri de 2,07, față de 2,24 cu o zi înainte.


g4media.ro
3 ore în urmă 52

Președintele Joe Biden a promis luni să înlocuiască parcul auto al guvernului SUA, de aproximativ 650.000 de vehicule, cu modele electrice, în condiţiile în care...  Mai departe » G4Media.ro.


stiri.tvr.ro
5 ore în urmă 106

Săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Ploieşti - Braşov. După finalizarea acestuia, execuția tronsonului ar urma să dureze între 18 și 24 de luni. Citește mai departe...


g4media.ro
2 ore în urmă 60

Interesele divergente ale celor trei partide de coaliție, constrângerile unui deficit de maximum 7% din PIB, cheltuielile extrem de rigide ale unui stat sufocat de...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
21 de ore în urmă 273

Tratamentul antiCovid bazat pe combinația a doi anticorpi de sinteză produși de grupul farmaceutic american Eli Lilly a redus spitalizările și decesele cu 70% la pacienții cu risc crescut care au fost testați pozitiv pentru boală, a declarat marți compania, relatează AFP.


g4media.ro
20 de ore în urmă 606

Comisiile juridică şi pentru constituţionalitate ale Senatului au adoptat, marţi, într-o şedinţă comună, un raport de respingere a propunerilor legislative de modificare a Codului penal...  Mai departe » G4Media.ro.digi24.ro
16 ore în urmă 549

Bilanțul deceselor în Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus a trecut, marți, de 100.000, potrivit Reuters. Guvernul britanic încearcă să accelereze livrarea vaccinurilor și să controleze noile variante de coronavirus.


digi24.ro
20 de ore în urmă 379

România este „pe deplin pregătită” pentru a intra în zona Schengen, i-a transmis premierul român Florin Cîţu omologului său olandez, Mark Rutte, într-o conversație telefonică avută luni.


digi24.ro
5 ore în urmă 193

Un tribunal chinez a condamnat la un an de închisoare o femeie care şi-a ascuns simptomele coronavirusului înainte de a se îmbarca la bordul unui avion, a informat miercuri presa de stat, informează Agerpres.