hotnews.ro
21 de ore în urmă 704

Premieurl Florin Cîțu spune că au fost operationalizate înca 12 paturi de terapie intensiva de joi și până azi, iar la nivel national mai sunt 20 de paturi libere. Acesta avertizază totuși că situatia la ATI ramane tensionată și trebuie continuat efortul. Cifrele arata ca rata de pozitivitare a scazut, chiar si in Bucuresti, si scade in fiecare zi,spune premierul.g4media.ro
5 ore în urmă 277

Fermierii sârbi încep să își vândă produsele în magazinele lanțului românesc de magazine Remarkt după negocieri care au durat aproape un an, într-o premieră pentru...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
4 ore în urmă 362

Decizia emisă de Andreea Moldovan, în calitatea sa de secretar de stat, este un document intern și nu un ordin sau instrucţiune, act administrativ cu caracter normativ sau individual, iar la nivelul Ministerului Sănătății nu există în acest moment un grup de lucru legal constituit care să verifice raportările deceselor de COVID-19, arată Ministerul Sănătății. În plus, Ministerul Sănătății îi solicită fostului ministrul Vlad Voiculescu "să înceteze diseminarea informațiilor false în spațiul public și emiterea unor ipoteze lipsite de fundament".


g4media.ro
6 ore în urmă 76

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat în ianuarie la 4 luni de închisoare pentru că a refuzat, de două ori, să livreze o...  Mai departe » G4Media.ro.


stirileprotv.ro
19 ore în urmă 85

Drumețiile pe jos sau cu bicicleta au luat avânt în pandemie, așa că dezvoltarea turismului ecologic a devenit o necesitate.


digi24.ro
4 ore în urmă 268

Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis un mesaj la responsabilitate și seriozitate din partea coaliției și subliniază că schimbul de declarații între fostul ministru Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu este dăunător.


g4media.ro
3 ore în urmă 271

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că premierul Florin Cîțu nu va pleca din fruntea guvernului și că va cere un vot de susținere a...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
3 ore în urmă 314

Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan a declarat că liderii PNL nu s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis de la declanșarea crizei din coaliție, însă liderul USR Dan Barna