g4media.ro
4 ore în urmă 242

Preşedintele Filialei judeţene Timiş a PNL, Nicolae Robu, a demisionat luni din funcţie, după ce a pierdut competiţia pentru funcţia de primar al Timişoarei, transmite...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
21 de ore în urmă 1.896

Conform primelor rezultate din secțiile de votare, liberalii clujeni înregistrează un scor imens, atât la nivelul municipiului Cluj Napoca, cât și la nivelul județului Cluj....  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
11 ore în urmă 2.101

Susținătorii primarului din Deveselu, care a câștigat alegerile deși în urmă cu o săptămână a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, au...  Mai departe » G4Media.ro.stirileprotv.ro
3 ore în urmă 86

Rezultate parțiale alegeri locale. Votul de duminică seară schimbă harta politică a României. Surpriza o reprezintă mandatele câștigate în special de USR-PLUS în multe localităţi controlate până acum de partidele istorice.


digi24.ro
2 ore în urmă 68

Monedele de 1 și 2 eurocenți au zilele numărate. Comisia Europeană a început o consultare publică pentru a decide dacă acestea mai au rost în sistemul monetar european.g4media.ro
1 oră în urmă 232

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, luni seară, la România TV, că partidul a înregistrat un ”câștig imens” față de alegerile precedente și că este...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
7 ore în urmă 942

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că nu a vorbit cu Gabriela Firea, după anunțarea primelor rezultate exit-poll care l-au dat câștigător pe Nicușor Dan, dar că urmează să aibă loc o discuție. Liderul social-democraților mai spune că Firea ar trebui să candideze pentru un mandat de parlamentar.


adevarul.ro
2 ore în urmă 59

Întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece, noul primar al capitalei spune că nu poate schimba conducte până în iarnă, dar că va asigura stocurile pentru avarii.