digi24.ro
9 ore în urmă 853

9.000 de camere video vor ajunge în curând în posesia polițiștilor. Peste aproximativ o lună, șoferii opriți în trafic vor fi avertizați că discuția cu agentul de la Rutieră este înregistrată și, la nevoie, imaginile pot fi folosite în instanță.

Distribuit de paginile:


g4media.ro
9 ore în urmă 758

Instanța Supremă a decis reluarea de la zero a cercetării judecătorești în procesul ”Microsoft 2”, în care fostul ministru Gabriel Sandu, alături de

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
12 ore în urmă 2.457

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a dezvăluit, la Digi24, cum a luat decizia de a muta ambasada României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim: s-a uitat la televizor.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
5 ore în urmă 241

În frunte cu președintele Iohannis, actuala putere transferă banii publici către domeniul privat de sănătate. În replică, opoziția social-democrată. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
13 ore în urmă 1.541

Metrorex bate record după record: garnitura care a deraiat și a intrat în perete la gararea în depoul Berceni pe 26 ianuarie 2019 va fi ridicată. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
4 ore în urmă 113

Un om fără locuinţă a murit, marţi la prânz, în faţa Ministerului Muncii. Poliţia şi Salvarea au ajuns la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
4 ore în urmă 68

Sâmbătă, 1 februarie, şi duminică, 2 februarie, avem British Music Weekend la Europa FM. Cea mai bogată diversitate de stiluri muzicale, cele mai importante trupe din Regatul Unit şi cei mai buni cântăreţi britanici, în British Music Weekend, doar la Europa FM! Ascultăm piesele unor artişti sau trupe care au cucerit lumea prin muzică pornind [...]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 337

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi-a exprimat marţi speranţa că parlamentarii vor vota pentru eliminarea pensiilor speciale, cu atât mai mult cu cât trei sferturi din valoarea lor este plătită din banii tuturor românilor şi doar un sfert pe baza contributivităţii „specialilor”.

Distribuit de paginile: