digi24.ro
17 ore în urmă 571

Bilanțul deceselor în Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus a trecut, marți, de 100.000, potrivit Reuters. Guvernul britanic încearcă să accelereze livrarea vaccinurilor și să controleze noile variante de coronavirus.


g4media.ro
13 ore în urmă 468

Dezbaterea pe marginea medicamantului Ivermectină a continuat marti seara la Antena3, medicul Ioan Alexie – care susține că în Las Vegas utilizează medicamentul pentru anihilarea...  Mai departe » G4Media.ro.


stirileprotv.ro
17 ore în urmă 146

Marea Britanie a început să ofere cetățenilor europeni stimulente financiare pentru a părăsi Marea Britanie, cu câteva luni înainte de termenul limită al aplicării pentru rezidență.


g4media.ro
21 de ore în urmă 623

Comisiile juridică şi pentru constituţionalitate ale Senatului au adoptat, marţi, într-o şedinţă comună, un raport de respingere a propunerilor legislative de modificare a Codului penal...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
6 ore în urmă 210

Un tribunal chinez a condamnat la un an de închisoare o femeie care şi-a ascuns simptomele coronavirusului înainte de a se îmbarca la bordul unui avion, a informat miercuri presa de stat, informează Agerpres.


digi24.ro
17 ore în urmă 488

Noul preşedinte al Statelor Unite, Joseph Biden, a discutat marţi, prin telefon, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, exprimând preocupări privind arestarea disidentului Aleksei Navalnîi şi privind presupusa implicare a Moscovei în atacuri cibernetice, transmite Mediafax.


digi24.ro
2 ore în urmă 75

Vaccinarea a fost amânată în mai multe centre de bătrâni din județul Cluj. Administratorii centrelor au fost sunați să li se spună că nu există suficiente doze de vaccin. Blocaj este și în județul Tulcea, unde persoanele de peste 65 de ani nu mai pot fi programate în acest moment deși ar trebui să fie prioritare.digi24.ro
2 ore în urmă 21

Un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile a fost filmat în timp ce deszăpezește un trotuar din localitatea brașoveană Prejmer. Ulterior, imaginile au fost postate pe Facebook pentru a servi drept exemplu de atitudine civică.


g4media.ro
17 ore în urmă 477

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că actualul Guvern nu face nimic în privința situației epidemiologice cu care se confruntă România și că formațiunea sa e...  Mai departe » G4Media.ro.