libertatea.ro
2 ore în urmă 540

”Nu puteam lipsi de lângă copiii noștri cu orele, pentru că sunt bolnavi, am cerut urnă mobilă, ni s-au strâns datele, dar nu s-a mai aprobat!”. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
3 ore în urmă 821

Vicepreședintele PSD, Robert Negoiță, susține, într-o declarație pentru Europa Liberă, că partidul ar trebui să renunțe astăzi la guvernare. Acesta spune că Liviu Dragnea și Carmen Dan au adus grave prejudicii de imagine României, iar partidul este acaparat de o ”gașcă ticăloasă”.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
3 ore în urmă 1.110

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat la RFI că este „şocat” de rezultatul obţinut de formaţiunea sa la alegerile de duminică.

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
2 ore în urmă 494

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a mărturisit că nu se poate bucura deloc de rezultatele alegerilor din 26 mai, fiind de părere că PSD a obţinut un scor bun cu un minim de efort, ceea ce este „năucitor şi frustrant“.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
2 ore în urmă 1.139

Dan Barna a declarat, luni, că rezultatul obținut de Alianța 2020 este peste ceea ce și-a propus, iar „Europa pentru România înseamnă, într-o mare măsură, Alianța

Distribuit de paginile:

g4media.ro
5 ore în urmă 1.280

UPDATE 10.27: După numărarea a 96,08% din voturile din țară și Diaspora, PNL conduce cu 26.94%, urmat de PSD cu 22.74%, iar USR a crescut până la 22,08%,

Distribuit de paginile:

9am.ro
2 ore în urmă 204

Dacian Ciolos sustine ca rezultatul obtinut de USR-PLUS la alegerile europarlamentare "este primul pas in construirea unui proiect pentru Romania" spunana ca se "pregatesc pentru algerile prezidentiale, locale, parlamentare".

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 722

Pronunţarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, fiind condamnat în primă instanţă la 3 ani şi şase luni de închisoare este aşteptată luni. DNA a cerut o pedeapsă mai mare, orientată spre medie.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
6 ore în urmă 1.778

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, consideră că ceea ce s-a întâmplat cu votul la europarlamentare şi referendum reprezintă „votul urii” şi va avea consecinţe nebănuite.

Distribuit de paginile: