g4media.ro
9 ore în urmă 62

Fundaţia Conservation Carpathia a anunţat, sâmbătă, că a realizat, în premieră în România, un recensământ al urşilor bruni, prin metode genetice, în Munţii Făgăraş. Au...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
10 ore în urmă 335

Societatea rusă Gazprom a avertizat sămbătă Republica Moldova că-i va sista livrarea gazelor începând din 1 decembrie dacă guvernul de la Chişinău nu plăteşte integral datoria acumulată pentru volumele de gaze contractate în septembrie şi octombrie, în timp ce negocierile dintre cele două părţi sunt în impas şi din cauza preţului cerut de societatea rusă pentru un nou contract, relatează mass-media de peste Prut şi agenţii internaţionale de presă, citate de Agerpres.


digi24.ro
12 ore în urmă 77

Peste 127.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, din care peste 91.000 au făcut prima doză, conform statisticii realizate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


stirileprotv.ro
18 ore în urmă 131

Un preot de doar 46 de ani din Dolj și soția lui, au murit la o zi distanță, răpuși de Covid-19. Nu erau vaccinați, iar acasă plâng acum după mama și tata, doi băieți.


g4media.ro
15 ore în urmă 58

După ce a fost mărită capacitatea de vaccinare la centrul amenajat în Pavilionul Expozițional din Constanța, sute de oameni au stat la coadă sâmbătă pentru...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
8 ore în urmă 79

Patriarhia Română anunță că, în contextul situației dramatice cu care se confruntă spitalele din Capitală, copleșite de numărul de decese provocate de Covid-19, Arhiepiscopia Bucureștilor va pune la dispoziție spații pentru păstrarea temporară a trupurilor celor decedați.


g4media.ro
13 ore în urmă 89

Medicul Şerban Bubenek, managerul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din Bucureşti, a atras atenţia că mortalitatea în secţiile de Terapie Intensivă din ţară este...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
13 ore în urmă 94

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad, Horea Timiş, le transmite tuturor cadrelor medicale din județ, inclusiv cele pensionate, să vină în ajutor pentru lupta...  Mai departe » G4Media.ro.


rfi.ro
19 ore în urmă 3.156

UPDATE 23 octombrie: 15.261 cazuri COVID în România, în 24 de ore. 437 decese noi, 1.854 pacienți la ATI. Date oficiale


g4media.ro
10 ore în urmă 46

Muntenegru i-a acordat azil multimilionarului rus Telman Ismailov, născut în Aderbaidjan, căutat de Moscova pentru presupusul său rol în două crime, a anunţat avocatul bărbatului,...  Mai departe » G4Media.ro.