stirileprotv.ro
5 ore în urmă 202

În data de 17 aprilie, comunitățile din zona Țării Făgărașului au fost provocate pentru a participa la campania de curățenie ,,Mănușa de Aur ’’.


hotnews.ro
23 de ore în urmă 788

Premieurl Florin Cîțu spune că au fost operationalizate înca 12 paturi de terapie intensiva de joi și până azi, iar la nivel national mai sunt 20 de paturi libere. Acesta avertizază totuși că situatia la ATI ramane tensionată și trebuie continuat efortul. Cifrele arata ca rata de pozitivitare a scazut, chiar si in Bucuresti, si scade in fiecare zi,spune premierul.


hotnews.ro
1 oră în urmă 52

Decizia de constituire a grupului de lucru pentru verificarea modalității de raportare a deceselor COVID apare în registrul de intrare-ieșire a corespondenței de la cabinetul fostului secretar de stat din Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, pe data de 12 aprilie, cu numărul de înregistrare 578, arată o copie a registrului, obținută de HotNews.ro. Nu este însă clar de ce, la același număr - 578 - apare, la aceeași dată, 12 aprilie, și o invitație la Forumul de diabet.


stiri.tvr.ro
2 ore în urmă 80

Autoritățile au renunțat, începând de astăzi, la condiția intrării în carantină timp de șapte zile pentru turiștii din țările Uniunii Europene, inclusiv România. Citește mai departe...


digi24.ro
9 ore în urmă 537

Inteligența artificială poate reprezenta o sabie cu două tăișuri. Va fi utilizată pentru control excesiv și în jocuri de putere sau va fi pusă în slujba omenirii, să o ajute în scopuri general recunoscute ca fiind bune?digi24.ro
10 ore în urmă 647

Vistieria statului s-a cam golit în Franța. Ca s-o scoată la capăt, guvernul a început să vândă, cum s-ar spune, „argintăria familiei”. Adică proprietăți imobiliare de stat, printre care castele spectaculoase și mănăstiri.


hotnews.ro
4 ore în urmă 369

Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan a declarat că liderii PNL nu s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis de la declanșarea crizei din coaliție, însă liderul USR Dan Barna


digi24.ro
4 ore în urmă 38

Poliţiştii din municipiul Iaşi au demarat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, în spatele unor garaje din cartierul Nicolina a fost găsit un rucsac în care se aflau, printre altele, două pistoale.


hotnews.ro
3 ore în urmă 188

Ieșit la declarații alături de premier, Ludovic Orban a susținut că Florin Cîțu a luat "o decizie salutară" când l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, dând USR-PLUS "o șansă să desemneze un ministru mai bun".