hotnews.ro
17 ore în urmă 34

Premierul Florin Cîțu a comentat într-o notă ironică inițiativa vicepremierul Dan Barna, care a spus că este momentul ca Guvernul să discute foarte clar cu Biserica Ortodoxă Română pentru a se implica în campania de vaccinare, devenită inactivă în România. "Foarte bine, niciodată nu este prea târziu, îl încurajez pe domnul Barna să aibă discuţie cu Patriarhul României", a afirmat Cîțu.


g4media.ro
17 ore în urmă 96

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seară, la Constanţa, că autorităţile nu sunt pregătite doar de valul 4, ci sunt pregătite să depăşească pandemia de...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
4 ore în urmă 30

În timp ce inundațiile și incendiile continuă să provoace pagube tot mai însemnate în toată lumea, cercetătorii în domeniul climei se întâlnesc zilele acestea pentru a finaliza cea mai cuprinzătoare evaluare științifică privind starea încălzirii globale din 2013 și până în prezent, notează BBC News.


digi24.ro
19 ore în urmă 99

O femeie din Marea Britanie, condamnată pentru uciderea vecinului ei pedofil, și-a dezvăluit pentru prima dată motivul: fiul ei a fost una dintre victimele bărbatului.


stirileprotv.ro
18 ore în urmă 44

Atacurile urșilor în zonele împădurite se țin lanț, iar oamenii sunt îngroziți.digi24.ro
16 ore în urmă 168

Austria intenţionează să blocheze eventuala participare a Turciei la proiecte de apărare ale Uniunii Europene, Guvernul de la Viena argumentând că Administraţia de la Ankara nu respectă drepturi fundamentale comunitare, informează publicaţia Die Welt, citată de Agerpres.


g4media.ro
15 ore în urmă 50

Numită în aprilie 2021, consilier de stat în Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîțu, jurnalista Mioara Costin nu a rezistat prea mult în acest post. Zilele trecute,...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
13 ore în urmă 29

Aflată în proprietatea Complexului Energetic Hunedoara, Termocentrala Mintia se va închide, începând din 26 iulie, astfel că 662 de salariați vor rămâne fără un loc...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
19 ore în urmă 20

Cum stabilește motorul de căutare online al Google ordinea în care se afișează rezultatele căutării lor? Plățile pot influența această ordine? Sunt două dintre întrebările la care utilizatorii trebuie să afle răspunsul chiar de la compania Google, consideră Comisia Europeană.