digi24.ro
8 ore în urmă 70

Morgile spitalelor din Capitală nu mai fac față numărului mare de decese ale pacienților infectați cu coronavirus, motiv pentru care, Arhiepiscopia București a anunțat că pune la dispoziție capelele de exterior din cadrul spitalelor, capelele mortuare din apropiere și capelele cimitirelor parohiale.


rfi.ro
19 ore în urmă 3.158

UPDATE 23 octombrie: 15.261 cazuri COVID în România, în 24 de ore. 437 decese noi, 1.854 pacienți la ATI. Date oficiale


hotnews.ro
18 ore în urmă 16

Președintele Klaus Iohannis a îndemnat din nou cetățenii să se vaccineze, subliniind că în România "vorbim despre o catastrofă, o situație disperată".


hotnews.ro
18 ore în urmă 20

Aproximativ 10.000 de pelerini au trecut până acum pe la Sfintele Moaşte aşezate spre închinare în Dealul Patriarhiei, la sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, a transmis purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, citat de Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, cpt. Alexandru Iacob, nu s-au înregistrat incidente.


cursdeguvernare.ro
18 ore în urmă 71

Oficiali americani din cadrul serviciilor de informaţii au lansat o amplă campanie de informare prin care îşi propun să avertizeze companiile americane din industrii critice cu privire la pericolul pe care îl presupune colaborarea cu parteneri chinezi, transmite Financial Times. Ambiţiile Chinei în domeniul inteligenţei artificiale şi tehnologiilor avansate ar putea oferi Beijingului avantaje militare […] Articolul Serviciile secrete americane avertizează companiile din sectoare-cheie despre ameninţarea chineză apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.


hotnews.ro
18 ore în urmă 55

"Dune 2" este ca și confirmat ● "History of the World" va avea o a doua parte după 4 decenii ● Ediția remastered a trilogiei GTA va fi lansată în noiembrie - și îmbunătățirile sunt uriașe ● Veste bună: nu noi am omorât mamuții lânoși ● Discuții avansate pentru un nou serial "The Sopranos" ● Mel Gibson va juca în "The Continental" ● Doar un împărat roman din 4 a murit de cauze naturale


cursdeguvernare.ro
19 ore în urmă 43

În cadrul Consiliului European de la Bruxelles, liderii UE au petrecut mai multe ore analizând aşa-numita „cutie cu instrumente” pentru a contracara creşterea preţurilor la energie. În final se pare că nu există o soluţie europeană care să poată fi implementată în perioada următoare pentru ca cetăţenii să nu fie nevoiţi să plătească iarna aceasta […] Articolul Summitul CE: Nici o soluție comună pentru creşterea preţurilor la energie – statele au poziții diferite față gaze și nuclear apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.stirileprotv.ro
19 ore în urmă 131

Un preot de doar 46 de ani din Dolj și soția lui, au murit la o zi distanță, răpuși de Covid-19. Nu erau vaccinați, iar acasă plâng acum după mama și tata, doi băieți.


digi24.ro
19 ore în urmă 225

O tânără de 22 de ani din Spania a murit vineri într-un accident rutier petrecut în județul Vâlcea. Alți patru cetățeni spanioli, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, au fost grav răniți în același accident.