biziday.ro
1 day ago 127

“Am văzut, în general, dovezi privind încercări de a influența și, probabil, de a interveni în alegeri. SUA trebuie să se asigure că acest lucru este întrerupt cât mai repede posibil. Analizăm cu mare atenție orice interferență a Chinei în alegerile noastre. Acest lucru este total inacceptabil pentru noi, așa că vreau să mă asigur […]




republica.ro
1 day ago 19

„Îmi amintesc că eram atât de revoltată de condiția medicului - după ce înveți șase ani și dai atâtea examene, parcă puțin mai mult respect era necesar”.


digi24.ro
1 day ago 265

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia împotriva acţiunilor ostile şi a subliniat că aceasta nu va împiedica Alianţa Nord-Atlantică să sprijine Ucraina, relatează EFE şi AFP.



digi24.ro
1 day ago 71

Situație critică la Slănic Prahova, acolo unde o stradă s-a surpat și a apărut un crater adânc de doi metri. Zeci de localnici au fost evacuați, iar clădirile din împrejurimi sunt în pericol. Specialiștii geologi sunt în zonă și fac permanent măsurători...



g4media.ro
1 day ago 33

Liderul PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, îl critică pe Marcel Ciolacu pentru declarația ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.