observator.tv
17 ore în urmă 18

Marius Constantinescu, un român care locuieşte în Irlanda, a fost săltat de poliţiştii din Dublin, fiind acuzat de pedofilie. Tânărul aborda copile online şi le oferea vouchere iTunes dacă minorele priveau filmuleţe cu românul în iposteaze...

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
5 ore în urmă 122

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut preşedintelui României, Klaus Iohannis, să blocheze planul Guvernului de la Bucureşti de a transfera sediul Ambasadei în Israel din oraşul

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 273

VIDEO. A fost destructurată cea mai mare rețea care producea şi vindea cannabis în București Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT după destructurarea celei mai importante grupări care producea şi vindea cannabis în Capitală. În urma unor percheziţii, ...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
13 ore în urmă 80

O femeie din judeţul Vrancea îi acuză pe poliţişti că au confiscat de doi ani osemintele tatălui ei şi nu-l poate înmormânta creştineşte. Mariana Sileş (50 de ani) spune că nu poate nici măcar să aprindă o lumânare la căpătâiul tatălui ei, pentru că ancheta desfăşurată de poliţişti nu s-a mai încheiat.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
15 ore în urmă 280

Meteorologii au emis o alertă de vreme rece şi de ninsoare pentru perioada următoare, în regiunile estice, sudice și centrale. În București vor fi, de asemenea, lapoviță și ninsoare, de vineri seară.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 309

Încă un pacient internat cu arsuri grave, pe 40 la sută din suprafaţa corpului, colcăie de infecţii intraspitaliceşti. Se întâmplă la spitalul Floreasca, unde bărbatul a fost adus fiind victima unei explozii, în Constanţa, zilele trecute.

Distribuit de paginile:

pressone.ro
19 ore în urmă 759

Ce e sănătos să le oferim copiilor în cei șapte ani de-acasă?

Distribuit de paginile:

revista22.ro
9 ore în urmă 124

Guvern a adoptat, joi, ordonanta de urgenta care permite înființarea de fondurilor de investiții, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, precizand ca inițial capitalul este de 9 miliarde lei.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
12 ore în urmă 178

Starul portughez Cristiano Ronaldo şi prietena sa Georgina Rodriguez au cheltuit 30.940 de euro pentru două sticle de vin, una dintre ele cea mai scumpă din lume, pe care le-au consumat în aproximativ 15 minute, informează presa britanică.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
18 ore în urmă 884

Recomandările din raportul MCV sunt obligatorii pentru România, declară la RFI politologul Stelian Tănase. El crede că dacă va exista o unitate politică la Bruxelles, PSD se va supune, „fără să crâcnească”.

Distribuit de paginile: