digi24.ro
3 ore în urmă 27

Sunt zile decisive în ancheta deschisă după ce ventilatoarele din TIR-ul de terapie intensivă de la Spitalul "Victor Babeș" din București s-au blocat, iar trei pacienți internați acolo au murit. Percheziția informatică cerută de polițiștii de la Omoruri trebuie să stabilească dacă a fost o eroare de soft care a dus la oprirea aparatelor sau dacă cineva a manevrat greșit instalația de oxigen.


g4media.ro
18 ore în urmă 1.781

Războiul declarațiilor dintre fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și premierul Florin Cîțu a continuat duminică după-amiază după ce Cîțu a transmis că nu există,...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
3 ore în urmă 25

Poliţiştii din municipiul Iaşi au demarat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, în spatele unor garaje din cartierul Nicolina a fost găsit un rucsac în care se aflau, printre altele, două pistoale.


digi24.ro
20 de ore în urmă 333

Doi polițiști au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul bărbatului care, pus la pământ într-o piață din Pitești, a murit cel mai probabil asfixiat, după cum arată primele concluzii ale medicilor legiști. Anunțul a fost făcut duminică de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan.


digi24.ro
17 ore în urmă 717

Cercetătorii Oana Teodora Moldovan şi Silviu Constantin de la Institutul de Speologie "Emil Racoviţă" al Academiei Române au semnat recent, în revista Nature, alături de un colectiv internaţional de arheologi şi speologi, un articol care demonstrează că a existat un transfer genetic, rezultat în urma încrucişării, între oamenii de Neanderthal şi primii oameni moderni din punct de vedere anatomic ajunşi în Europa.


digi24.ro
2 ore în urmă 30

Șoarecii hrăniți cu o dietă bogată în grăsimi și zaharuri devin mai proști, arată studiile, iar cercetătorii cred că este un bun indicator pentru riscurile asociate dietei occidentale.


digi24.ro
9 ore în urmă 237

Funicularul din orașul Reșița a fost construit în anii '30 și transporta calcar de la cariera de piatră. Instalația nu mai este funcțională din anul 2005, dar autoritățile locale au planuri mari cu el.


cursdeguvernare.ro
18 ore în urmă 105

Doar circa 250.000 de români sunt înscriși în acest moment pe listele de vaccinare, în condițiile în care guvernul a crescut capacitatea administrativă de vaccinare… Articolul Cifră de alarmă: Doar 250.000 de români mai sunt pe listele de așteptare la vaccinare, în timp ce guvernul a crescut capacitatea zilnică la 120.000. Dr. Gindrovel Dumitra: ”E nevoie de o remodelare a sistemului” apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.


stirileprotv.ro
7 ore în urmă 216

La toamnă după o investiție de peste șase milioane de euro și mai bine de doi ani de lucrări de restaurare Băile Sărate de la Ocna Mureș vor primi din nou turiști.


digi24.ro
1 oră în urmă 18

Voluntari care s-au vindecat de COVID-19 vor fi reinfectați în mod deliberat cu virusul SARS-CoV2, într-un nou studiu care ar putea ajuta la dezvoltarea de noi tratamente și vaccinuri împotriva bolii, relatează The Independent.