g4media.ro
8 ore în urmă 317

Trei specialiști din SUA au construit o platformă online, COVID -19 Reopen, prin intermediul căreia explică populației cum putem reveni la normal, în


digi24.ro
13 ore în urmă 891

De la începutul epidemiei de coronavirus din România, 66 de copii, inclusiv bebeluși, au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, unde, în prezent, un tânăr de numai 18 ani este internat în secția de Terapie Intensivă.


adevarul.ro
4 ore în urmă 42

Vremea frumoasă ne energizează şi ne face să avem chef de ducă. Numai că frica de infectare cu SARS COV-2 ne-ar putea tăia elanul. Sunt însă numeroase zone superbe în ţara noastră unde noul coronavirus n-a ajuns şi riscul de infectare este aprope nul.


pressone.ro
21 de ore în urmă 100

Elevii de clasa a VIII-a vor studia în mod obligatoriu, începând din septembrie 2020, educație economico-financiară. Decizia a fost luată în urmă cu patru ani, când în planul cadru pentru învățământul preuniversitar, disciplina numită Educație Socială a fost împărțită în patru ramuri diferite, Educația economico-financiară fiind ultima dintre ele. Acum, cu doar două luni și jumătate înainte de începerea anului școlar, nimeni nu știe exact cum va arăta materia sau cine o va preda.


g4media.ro
2 ore în urmă 28

O instanță din Turcia a decis, vineri, că decizia de a face din Hagia Sophia muzei este nulă, deschizând astfel actualului guvern drumul către transformarea...  Mai departe » G4Media.ro.adevarul.ro
10 ore în urmă 173

Rusia tocmai şi-a modificat Constituţia la 4 iulie, introducând mai multe amendamente într-o formă de plebiscit/consultare populară care nu există ca formă juridică în legilaţie, o improvizaţie juridică. O forţare gândită pentru a garanta prelungirea mandatului lui Vladimir Putin practic pe viaţă, până în 2036, când va avea 83 de ani.


digi24.ro
7 ore în urmă 353

Un nou studiu făcut în Italia sugerează că coronavirusul poate traversa placenta și se poate răspândi de la o femeie însărcinată la făt, relatează CNN.


hotnews.ro
5 ore în urmă 146

O echipă de experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a plecat spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originilor noului coronavirus, care a declanşat actuala pandemie, a


digi24.ro
23 de ore în urmă 756

Propusă de Comisia Europeană în luna mai 2017, această reformă a dat naştere unei dispute între ţările din Vest, în frunte cu Franţa şi Germania, şi cele din Europa de Est (în special România, Bulgaria, Ungaria şi Polonia), acuzate de dumping social.