hotnews.ro
19 ore în urmă 255

Islanda a livrat primele sale "certificate" de vaccinare destinate facilitării călătoriilor persoanelor vaccinate împotriva Covid-19, devenind astfel una dintre primele țări care recurg la această soluție, care divizează membrii Uniunii Europene, scrie AFP.stirileprotv.ro
21 de ore în urmă 407

Un bărbat din Bușteni care și-a reclamat vecinul pentru lucrări de construcție fară autorizație, a fost la rândul său amendat pentru același delict și pus să-și dărâme garajul și câteva anexe.g4media.ro
16 ore în urmă 124

Circulaţia mai multor trenuri va fi suspendată, miercuri şi joi, în urma avertizărilor meteorologice privind ninsori şi vânt puternic în sud-estul ţării, în timp ce...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
16 ore în urmă 333

PSD vrea să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, odată cu reluarea activităţii parlamentare şi să îi cheme la audieri pe responsabilii campaniei de vaccinare anti-COVID, a anunţat liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.


g4media.ro
4 ore în urmă 19

Un tribunal federal american din Texas a blocat marţi decizia administraţiei preşedintelui democrat Joe Biden de a suspenda timp de 100 de zile deportările imigranţilor...  Mai departe » G4Media.ro.


economie.hotnews.ro
23 de ore în urmă 16

Motorola a anunțat că lansează pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piață, cu capacitate de 6.000 mAh. Compania promite că telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore între încărcări. Prețul este de 900 de lei.


stirileprotv.ro
21 de ore în urmă 78

Decizie fără precedent în România. Deschiderea unui cont pe rețelele de socializare folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acord, este o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea.