cursdeguvernare.ro
19 hours ago 54

Militarii ucraineni care operează obuziere în regiunea Harkov, lângă granița cu Rusia, lucrează non-stop pentru a opri o incursiune a trupelor Moscovei și, în sfârșit, scrie Euractiv, primesc obuzele pentru a face asta. Apărătorii Ucrainei au fost afectați luni de zile de lipsa de obuze de artilerie și alte arme, dând forțelor Rusiei ocazia să […] Articolul Ucraina a primit în sfârșit munițiile necesare pentru a opri avansul rușilor. Britanicii acuză China că furnizează armament Rusiei apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.


digi24.ro
16 hours ago 71

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse torenţiale, valabilă miercuri până la ora 21:00 în zone din judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara.


g4media.ro
5 hours ago 16

Angajaţii de la Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Arhivele Naţionale, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi din Sport şi Tineret...   G4Media.ro.


republica.ro
5 hours ago 32

„Am știut că merit să mă bucur de viață, să mă bucur de căsnicie. Luptați cu voi înșivă, cu mintea voastră și nu vă lăsați copleșiți de rezultatele negative, sperați și rugați-vă!” Este mesajul adresat femeilor care se luptă cu infertilitatea de către Oana Gherghin, o tânără care, după aproape șase ani de proceduri și tratamente, a aflat că i se va îndeplini cel mai mare vis, acela de a deveni mamă.g4media.ro
13 hours ago 16

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, candidat independent pentru un nou mandat, face publice date financiare care arată că suma alocată pentru subvenţia gigacaloriei în...   G4Media.ro.


stirileprotv.ro
16 hours ago 46

Premierul slovac Robert Fico se află într-o stare ”stabilă”, dar în continuare ”gravă”, anunţă miercuri adjunctul său, la o săptămână după ce acesta a fost rănit prin împuşcare cu patru gloanţe şi spitalizat, relatează AFP.europafm.ro
17 hours ago 61

Invitatul Mădălinei Dobrovolschi în „Piața Victoriei” a fost fondatorul Platformei civice „Împreună pentru centura verde”, alpinistul Alex Găvan, cunoscut pentru atingerea mai multor vârfuri de peste 8.000 de metri. „Poziționarea noastră nu este neapărat a unui proiect de mediu, ci mai degrabă a unui proiect de sănătate publică”, a spus Alex Găvan la Europa FM. […]


digi24.ro
17 hours ago 58

O bombă de aviație, care cântărește 100 de kilograme, a fost descoperită, miercuri, în Satu Mare. Muniția neexplodată a ieșit la suprafață în urma unor lucrări de excavare și nivelare a unui teren din oraș. Pompierii au fost cei care au ridicat explozibilul și urmează să-l distrugă, scrie Presa SM.