cursdeguvernare.ro
18 hours ago 20

Directorul general al E.ON, Leonard Birnbaum, a declarat că analizează opțiunile pe care compania energetică le are pentru a decide dacă mai continuă afacerile din domeniul furizării de și distribuțiie de energie în România, profitul companiei fiind afectat de lipsa de stabilitate și predictibilitate din partea acțiunilor guvernamentale. „Vom explora opţiunile noastre. Până când nu […] Articolul E.ON amenință că va ieși din piața românească din cauza instabilității legislative apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.


stirileprotv.ro
19 hours ago 19

”Lights & Shadows” pentru iubitorii de muzică neoclasică. Turneu al pianistului Andrei Irimia în 10 orașe


g4media.ro
4 hours ago 38

Tenismena Mihaela Buzărnescu (36 de ani) nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape doi ani din cauza unei accidentări grave la piciorul stâng,...   G4Media.ro.


digi24.ro
1 hour ago 119

O turistă din Argentina care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare la un hotel din Italia a fost oripilată când a descoperit ce primise, de fapt.


stirileprotv.ro
16 hours ago 42

”Am trecut prin momente de absolută teroare”. Astfel descriu pasagerii aflați în avionul companiei Singapore Airlines care a trecut prin turbulențe extreme deasupra Myanmar-ului.  


g4media.ro
20 hours ago 40

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică a transmis, miercuri, o alertă cu privire la o campanie de phishing în care se foloseşte identitatea DIGI Romania, transmite...   G4Media.ro.


biziday.ro
15 hours ago 35

Vişinel Bălan, fost vicepreşedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA) a reclamat miercuri că are “suspiciuni grave de reţea de prostituţie condusă de un angajat DGASPC”. “Mai multe minore ar fi fost violate și abuzate sexual în apartamentele gestionate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. Copiii […]


g4media.ro
4 hours ago 36

Problema „tratării discriminatorii a transportului aerian în detrimentul turismului pe cale rutieră”, a fost evidențiată de europarlamentarul grec Maria Spyraki, printr-o interpelare scrisă pe care...   G4Media.ro.digi24.ro
18 hours ago 173

Cabinetul de miniștrii din Ucraina a aprobat, pe 21 mai, o măsură prin care soldații ucraineani ar putea să primească zile libere în plus dacă pot confirma că au distrus echipament militar rusesc.