adevarul.ro
3 ore în urmă 34

Andrei Holban, tânărul de 20 de ani care a murit, la finele săptămânii trecute, într-un accident rutier ce a avut loc în judeţul Iaşi era fiul directoarea companiei de lactate Trans Gigel. Băiatul va fi înmormântat mâine.


digi24.ro
3 ore în urmă 88

Cetăţeanul olandez, principalul suspect în cazul fetiţei omorâte în Dâmboviţa, a omis să le dea poliţiştilor exact coordonatele GPS din intervalul 17.00 – 17.20, când se afla în Gura Şuţii.


adevarul.ro
5 ore în urmă 28

Portalul Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteză a unui indicator utilizat în vederea monitorizării performanţelor operaţionale în domeniul prevenirii şi combaterii mitei în spitalele din România.


digi24.ro
16 ore în urmă 111

Trei persoane au fost găsite decedate din cauze necunoscute şi alte patru au fost spitalizate în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea...


digi24.ro
3 ore în urmă 39

Cele cinci maimuţe care au fost confiscate de Garda de Mediu în Bucureşti, trei din rasa Macac şi două Coati, au fost aduse, luni, la Grădina Zoologică din Târgu Mureş de către Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), informează...


digi24.ro
4 ore în urmă 36

Simona Halep (6 WTA) a acordat un interviu, în timpul turneului de la Wuhan, în care a spus că principalul său obiectiv pentru anii următori este să cucerească trofeul de la Australian Open, informează MEDIAFAX.


digi24.ro
14 ore în urmă 135

De ani de zile, mai mult de jumătate dintre candidaţii la un post de titular nu reuşesc să obţină peste 7, nota minimă pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Ba chiar mulţi dintre ei iau note sub 5. Specialiştii atrag atenţia că mesajul pe care...


adevarul.ro
23 de ore în urmă 445

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a prezentat duminică un document cu măsurile urgente de guvernare pe care le propune în cazul în care ajunge la Putere. Planul vizează reforme ample în domenii esenţiale: de la sănătate şi educaţie până la Justiţie şi administraţie.


adevarul.ro
6 ore în urmă 28

Prietenia dintre Israel şi Federaţia Rusă a ajuns la un sfârşit, în ciuda mesajelor pompoase ale lui Putin cum că Israelul ar fi un stat rusofon, prin cele două milioane de foşti cetăţeni ai statelor post-sovietice emigraţi în Ţara Sfântă.


adevarul.ro
4 ore în urmă 55

Asociaţia Pro Infrastructură susţine că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc minte atunci când susţine că lotul 1 din Autostrada A10 Sebeş-Turda va fi inaugurat în acest an şi că de fapt există riscul ca el să nu fie finalizat nici măcar până în 2020.