digi24.ro
9 ore în urmă 188

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani și 6 luni la Penitenciarul Rahova după condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a dat în judecată Inspecția Judiciară...

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
11 ore în urmă 367

Ministrul Sănătății a trimis mai multe propuneri către Guvern pentru șefia CNAS, dar decizia privind numirea lui Vasile Ciuchea în această funcție a venit direct de la premier, potrivit unor surse PSD.

Distribuit de paginile:

dw.com
9 ore în urmă 70

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie (SIIJ), cunoscuta ca Sectia Speciala (SS), a retras trei apeluri in procese in care sunt judecate nume grele din politica si magistratura. (Ziare.com)

Distribuit de paginile:

g4media.ro
13 ore în urmă 991

Boris Johnson e noul lider al Partidului Conservator și va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit unui anunț oficial al conducerii partidului.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 240

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din județul Brașov, acuzat că și-a lovit iubita cu o bâtă ciobănească și a lăsat-o să zacă mai multe zile, până a murit, a fost arestat preventiv, pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 1.279

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, marți, în ședința CEX al PSD, date din sondajul de opinie comandat de partid pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidențiale. Nu s-au mai prezentat însă cifre pe candidații măsurați pentru...

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
9 ore în urmă 268

Președintele Klaus a răspuns atacurilor venite după decizia CCR referitoare la modificarea Constituției în acord cu rezultatul referendumului, spunând că voința celor 6,5 mil. de cetățeni trebuie respectată și că e datoria parlamentului să o transpună în legislație.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 442

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, după ședința conducerii PSD, că va susține candidatul partidului la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie și că a renunțat la o candidatură a ei pentru că nu vrea să audă că din cauza ei stânga a...

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
11 ore în urmă 140

Simularea unei confruntări între un tanc sovietic T-72M şi unul american Abrams a avut loc pe un poligon polonez, în timpul unor exerciţii de luptă.

Distribuit de paginile: