hotnews.ro
4 ore în urmă 39

Persoanele care intră în Bulgaria pe calea aerului, pe uscat sau pe mare vor trebui să prezinte un test negativ de COVID-19 începând din 29 ianuarie, a anunţat marţi Ministerul bulgar al Sănătăţii.


digi24.ro
5 ore în urmă 85

Profesorul de matematică din Piatra Neamţ, anchetat penal pentru hărţuirea sexuală a unei eleve, a demisionat, gest care are legătură doar cu liceul la care i-a cerut tinerei poze nud.


hotnews.ro
23 de ore în urmă 151

Guvernul german analizează posibilitatea de a reduce la "aproape zero" traficul aerian internațional, în încercarea de a limita răspândirea noilor variante de coronavirus, a afirmat ministrul german de Interne Horst Seehofer pentru cotidianul Bild, preluat de Reuters.


g4media.ro
6 ore în urmă 62

România, împreună cu Rusia, Turcia, Ucraina, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Azerbaidjan și Bulgaria, sunt primele zece state membre ale Consiliului Europei care, din cauza unor...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
21 de ore în urmă 380

Federaţia Naţională a Părinţilor a solicitat Ministerului Educației să elimine mai multe cerințe din programa de limba română pentru Evaluarea Națională, examenul care are loc la finalul clasei a VIII-a. Astfel, printre cerințele pe care părinții le vor scoase se numără textul dramatic, pronumele posesiv și negativ sau realizări propoziţionale ale unor funcţii sintactice, dar și să ajusteze alte cerințe, informează HotNews. De asemenea, părinții cer organizarea unei simulări a examenului în luna martie.


hotnews.ro
7 ore în urmă 56

Numărul global de cazuri de coronavirus a depășit miercuri 100 de milioane, potrivit unui calcul Reuters, această cifră fiind atinsă într-o perioadă în care multe țări se luptă cu noile variante ale virusului și cu livrările insuficiente de vaccinuri contra Covid-19.


digi24.ro
5 ore în urmă 97

Mai mulți parlamentari japonezi au petrecut în cluburile de noapte de lux până noaptea târziu, sfidând astfel restricțiile impuse pentru evitarea răspândirii pandemiei. Premierul Yoshihide Suga și-a cerut scuze pentru gestul lor, scrie Reuters.


hotnews.ro
21 de ore în urmă 54

Focarul de coronavirus înregistrat la Şcoala nr. 28 din Bucureşti este ''clar datorat'' noii tulpini din Marea Britanie, B.1.1.7, iar vineri ar urma să sosească rezultatul analizelor de secvenţiere de la Institutul ''Matei Balş'', a declarat, marţi, directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din INSP, medicul Adriana Pistol.


digi24.ro
6 ore în urmă 99

Numărul cazurilor totale de coronavirus în lume a depășit 100 de milioane miercuri, potrivit unui bilanț al Reuters.


revistapresei.hotnews.ro
17 ore în urmă 153

Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam în doi ani, dar doar după finalizarea unui studiu de impact și atunci când veniturile bugetare și creșterea economică permit, spune președintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS).