digi24.ro
14 ore în urmă 720

Distribuit de paginile:
7

adevarul.ro
21 de ore în urmă 1.309

Jurnalista Emilia Şercan a scris, joi seară, pe Facebook, după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie ar fi implicaţi în ameninţările cu moartea pe care le-a primit, că abia după ce dosarul va ajunge la instanţă şi va deveni public va putea vorbi despre ”dimensiunile diabolice ale acestei poveşti”.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 82

Nori negri au adus un cod portocaliu de furtună în Bucureşti, iar avertizarea meteorologilor a fost cât se poate de justificată. Şoselele s-au transformat în râuri, iar apa a ajuns în case, garaje, beciuri şi chiar şi în staţiile metrou. Apa Nova a...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
15 ore în urmă 1.056

Președintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, un mesaj către români, înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului național de duminică, 26 mai.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
18 ore în urmă 548

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat vineri demararea procedurilor pentru ocuparea prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimişti, farmacişti şi ingineri în cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino"

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 269

Precipitaţiile căzute vineri în Bucureşti au depăşit limitele medii lunare, în zona Pantelimon înregistrându-se ploi care apar o dată la 100 de ani, iar în Colentina o dată la 50 de ani, informează Apa Nova Bucureşti.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 301

Peste 18 milioane de alegători români sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European, în cadrul alegerilor europarlamentare 2019, dar şi pentru a vota la referendumul naţional...

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
17 ore în urmă 166

Românul care a murit într-un accident violent produs pe o autostradă din Belgia se numește Adrian Istrate, un tânăr din orașul Dorohoi din județul. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
15 ore în urmă 700

”Shakespeare ne vede pe noi toți așa cum suntem, niște clowni, niște mici naivi, nepregătiți să înțelegem forțele mari care există în noi, forța dragostei, a pasiunii... Noi nu înțelegem ce ni se întâmplă și din asta provine comicul. Comicul neînțelegerii...

Distribuit de paginile:

revista22.ro
15 ore în urmă 151

Istoria unui cimitir care găzduiește mormintele soldaților căzuți în Primul Război Mondial inflamează azi, la peste o sută de ani, spiritele, producând tensiuni între comunități și între politicieni.

Distribuit de paginile: