adevarul.ro
10 ore în urmă 165

Rusia tocmai şi-a modificat Constituţia la 4 iulie, introducând mai multe amendamente într-o formă de plebiscit/consultare populară care nu există ca formă juridică în legilaţie, o improvizaţie juridică. O forţare gândită pentru a garanta prelungirea mandatului lui Vladimir Putin practic pe viaţă, până în 2036, când va avea 83 de ani.


digi24.ro
7 ore în urmă 346

Un nou studiu făcut în Italia sugerează că coronavirusul poate traversa placenta și se poate răspândi de la o femeie însărcinată la făt, relatează CNN.


stirileprotv.ro
23 de ore în urmă 260

Primul satelit de telecomunicații românesc ar putea fi lansat în spațiu la începutul anului viitor, în Statele Unite. Astfel, s-ar putea alătura programului SpaceX.


adevarul.ro
9 ore în urmă 366

Accident cumplit pe autostrada A1 Lugoj - Deva. O tânără a murit, iar soţul ei şi trei copii sunt răniţi, în urma impactului dintre un microbuz şi un tractor cu remorcă.


hotnews.ro
5 ore în urmă 204

Curtea supremă a SUA a decis că aproximativ jumătate din statul american Oklahoma le aparține nativilor americani într-o hotărâre de referință pentru drepturile acestora, notează BBC.


digi24.ro
4 ore în urmă 25

Rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor. Rezultatele repartizării în licee sunt disponibile online cu codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală.


digi24.ro
5 ore în urmă 219

O echipă de experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a plecat spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originilor noului coronavirus, care a declanşat actuala pandemie, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a instituţiei...


digi24.ro
19 ore în urmă 819

Externările la cerere după 10 zile ale pacienţilor asimptomatici, diagnostocaţi cu noul tip de coronavirus au stârnit un val de îngrijorare. 30.000 de pacienţi pozitivi s-au externat de pe 25 iunie din spitalele din toată ţara. Medicii spun însă că, spre...


pressone.ro
21 de ore în urmă 95

Elevii de clasa a VIII-a vor studia în mod obligatoriu, începând din septembrie 2020, educație economico-financiară. Decizia a fost luată în urmă cu patru ani, când în planul cadru pentru învățământul preuniversitar, disciplina numită Educație Socială a fost împărțită în patru ramuri diferite, Educația economico-financiară fiind ultima dintre ele. Acum, cu doar două luni și jumătate înainte de începerea anului școlar, nimeni nu știe exact cum va arăta materia sau cine o va preda.


adevarul.ro
13 ore în urmă 36

Plecarea tinerilor peste hotare, îmbătrânirea populaţiei şi lipsa forţei de muncă sunt piedicile care-i fac pe crescătorii de animale să renunţe la tradiţionala ocupaţie.