Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
digi24.ro
12 ore în urmă 648

Un bărbat din Lituania a pledat vinovat la acuzațiile că a furat peste 100 de milioane de dolari de la Facebook și Google. Lituanianul a trimis mai multe facturi multinaționalelor, pe care acestea le-au achitat, fără a verifica însă sursa lor, scrie MSN.

Distribuit de paginile:

ziare.com
7 ore în urmă 303

Monica Niculescu a obtinut, marti seara, o calificare splendida in sferturile de finala ale intrecerii de dublu feminin de la Miami dupa un meci nebun contra Simonei Halep.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
11 ore în urmă 581

Curtea Constituţională a României a amânat, marţi, pentru data de 9 aprilie discutarea iniţiativei legislative a USR de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreşte ca persoanele condamnate definitiv să nu mai ocupe funcţii publice

Distribuit de paginile:


observator.tv
12 ore în urmă 427

Sfârşit dramatic pentru o tânără de 20 de ani, în Iaşi. Fata s-a sinucis în casa iubitului din Țibănești, unde locuia împreună cu părinţii lui.

Distribuit de paginile:

ziare.com
19 ore în urmă 2.478

Laura Codruta Kovesi a dovedit prin vocea ICCJ nu numai ca nu a comis abaterile disciplinare imputate de Inspectia Judiciara, ci si hartuirea la care este expusa de slugile actualei Puteri. Ea si acea parte a sistemului judiciar care nu a admis sa plece capul in fata politicului dezlantuit.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
10 ore în urmă 536

Procurorul general, Augustin Lazăr, a criticat marți proiectele de ordonanțe de urgență privind modificarea Codurilor penale, despre care a spus că nu

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 662

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital. El ar fi suferit un infarct.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
8 ore în urmă 400

Nivelul de cofinanţare pentru proiectele din zonele în care există resurse balneare a fost majorat cu până la 90% din costul total al proiectului, a anunţat, marţi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, la o întâlnire cu reprezentanţi ai 30 de Unităţi Administrativ Teritoriel (UAT)

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
13 ore în urmă 469

Președintele Klaus Iohannis a continuat, marți, atacurile la adresa guvernării PSD, spunând că aceasta a eșuat și în ceea ce privește prevenția în sănătate, neexistând campanii

Distribuit de paginile: