digi24.ro
23 de ore în urmă 1.027

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că, aşa cum arată primele rezultate ale alegerilor locale de duminică, cel puţin în Bucureşti vor urma patru ani de negocieri "şi va fi o babilonie".


g4media.ro
22 de ore în urmă 3.106

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a declarat, după înfrângerea zdrobitoare a acesteia, că ”USR este cea mai mare nenorocire a României” și că și-a rugat...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
10 ore în urmă 1.164

Liderii USR-PLUS au prezentat luni dimineață, în urma rezultatelor parțiale la alegerile locale, o parte dintre victoriile pe care le-au obținut. Dan Barna a spus că noul partid a obținut mii de consilieri în localitățile din toată țara, în timp ce...digi24.ro
19 ore în urmă 1.758

Edilul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a obţinut la alegerile locale din 2020 cel de-al şaselea mandat consecutiv de primar, cu 88,2% din voturi, mai multe decât a obţinut în urmă cu patru ani, când a avut 85% din voturi.


adevarul.ro
1 oră în urmă 34

Zeci dintre sătenii care duminică i-au dat votul lui Ion Aliman, primarul mort de COVID-19, s-au dus din nou luni în cimitirul din Deveselu, unde a avut loc o mică slujbă de pomenire. Primarul ar fi împlinit 57 ani.


adevarul.ro
2 ore în urmă 34

Şoferul maşinii a refuzat să permită poliţiştilor să verifice autoturismul. La faţa locului a fost şi candidatul Mohammad Murad care a avut un schimb mai dur de replici cu oamenii legii. Totul s-a întâmplat chiar în ziua votului.


g4media.ro
10 ore în urmă 714

G4Media vă prezintă în timp real noii câștigători ai Consiliilor Județene din România după alegerile locale 2020. Harta politică a României după


g4media.ro
21 de ore în urmă 124

Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța, a declarat, la ieșirea din sediul partidului, că Decebal Făgădău va rămâne președintele organizației municipale, pentru că...  Mai departe » G4Media.ro.


adevarul.ro
21 de ore în urmă 956

Primele rezultate provizorii îl indică pe Dumitru Buzatu ca fiind câştigătorul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui. PSD şi-a adjudecat trei primării din mediul urban: Vaslui, Huşi, Murgeni.