9am.ro
9 ore în urmă 85

Fostul premier Viorica Dancila este de parere ca ministrul Finantelor, Florin Citu, ar trebui sa justifice in Parlament cum a cheltuit 40 de miliarde de lei, bani pe care i-a imprumutat in doua luni si jumatate, in timp ce PSD  a imprumutat 79 de miliarde de lei in doi ani si jumatate.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 100

O mamă şi cele două fiice ale sale au rămas cu ochii în lacrimi după ce au fost refuzate la clasa business, din cauza greutăţii. Mai mult, cele trei au fost obligate să ocupe locuri economy, deşi plătiseră pentru clasa întâi, relatează publicaţia The Sun.

Distribuit de paginile:

9am.ro
8 ore în urmă 57

Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD, sustine ca social-democratii se opun initiativei PNL de privatizare a sistemului de Sanatate.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
22 de ore în urmă 870

Se închide Fabrica de Confecții Modexim din Craiova, care lucrează pentru Vuiton și Burberry: peste 300 de angajați pleacă acasă

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
10 ore în urmă 319

Fostul premier Viorica Dăncilă spune că nu are de ce să îşi asume ce s-a întâmplat în 10 august 2018 şi că aşteaptă ca justiţia să spună cine este vinovat. "Cine a încercat să lege 10 august de Viorica Dăncilă s-a lovit de un zid", susţine Dăncilă.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
10 ore în urmă 65

Darren Cahill a oferit, în exclusivitate pentru Eurosport, un interviu în care a povestit detalii spectaculoase, despre colaborarea sa cu sportiva constănţeancă, de 28 de ani.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
10 ore în urmă 383

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost "instrumentul" lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru. "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut", susţine Dăncilă.

Distribuit de paginile:

economie.hotnews.ro
8 ore în urmă 85

​În urmă cu 10 zile o companie privată din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km în 6 ore și un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi și jaluzele

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
8 ore în urmă 32

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a fost criticat dur pentru o declaraţie în care a susţinut că există o corelaţie între timpul petrecut de copii cu părinţii şi cazurile de autism. Asociaţiile din domeniu subliniază că nu există niciun studiu serios care să susţină această legătură.

Distribuit de paginile: