stirileprotv.ro
21 de ore în urmă 127

O fetiţă de 9 ani din Bistriţa-Năsăud a sunat la 112 pentru a anunţa că a găsit un portofel uitat pe o bancă, într-o staţie de autobuz.


g4media.ro
22 de ore în urmă 189

Deputatul de Bacău Teodor Lazăr (USR), a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că reprezintă ”un abuz” faptul că ”o castă” își poate decide singură...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
16 ore în urmă 79

Fostul ministru de interne italian Matteo Salvini, liderul partidului de extremă dreapta Liga, a fost trimis în judecată, sâmbătă, în legătură cu decizia sa din...  Mai departe » G4Media.ro.digi24.ro
22 de ore în urmă 74

Autoritățile din Brazilia recomandă femeilor să întârzie să rămână însărcinate până când trece pandemie, despre care spun că este cea mai gravă din istorie și a cărei nouă mutație identificată în țară pare să afecteze femeile gravide mai mult decât variantele anterioare ale virusului.


g4media.ro
17 ore în urmă 43

Internările au fost sistate pentru următoarele șapte zile la Institutul de Oncologie din Iași, după ce un pacient a fost testat pozitiv în urmă cu...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
20 de ore în urmă 70

Un studiu amplu efectuat în Germania, de Panelul Socio-Economic (SOEP), arată că numeroşi germani au găsit şi o parte pozitivă a lockdown-ului impus de pandemia de coronavirus. Foarte mulţi adulţi dorm mai bine, arată cercetarea care relevă și aspecte negative ale ultimei perioade.


digi24.ro
20 de ore în urmă 190

Serviciul rus de securitate FSB a reţinut pentru câteva ore un diplomat ucrainean la Sankt Petersburg, a anunţat sâmbătă Ministerul de Externe al Ucrainei. Acesta este cel mai recent episod survenit pe fondul creşterii tensiunilor dintre cele două ţări, informează Agerpres.


digi24.ro
22 de ore în urmă 93

NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis, informează BBC.