Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
dilemaveche.ro
14 ore în urmă 1.027

Citiți un poem scris de Constantin Abăluţă după ce i s-a retras, săptămîna trecută, Premiul Național pentru Poezie Mihai Eminescu pentr

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 94

Film Now și Digi24 transmit în direct, marți, 22 ianuarie, în jurul orei 15:20, evenimentul cel mai așteptat de către cineaștii și cinefilii de pretutindeni - anunțul oficial al nominalizărilor la premiile Academiei Americane de Film.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
5 ore în urmă 122

În municipiul Botoşani o parte a reţelei de conducte prin care trece apa potabilă pentru populaţiei, este compusă din ţevi de azbociment. Acest materiale este interzis în toată Uniunea Europeană din cauza compuşilor cancerigeni pe care-i conţine. De altfel toate aceste ţevi din azbociment au ieşit din uz încă de acum două decenii.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
7 ore în urmă 254

Ordonanţa de Urgenţă privind contestaţia în anulare este o inovaţie stupefiantă, spune la RFI fostul ministru al Justiţiei, Cristian Diaconescu. El critică proiectul anunţat de ministrul Tudorel Toader.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 341

Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea se confruntă cu acuzaţii de malpraxis şi proteste provocate de modul în care medicii de acolo îşi fac meseria. A trecut o săptămână de când un copil tratat pentru laringită a intrat în moarte cerebrală. Reprezentanţii...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 81

Instituţia condusă de diplomatul Valeri Kuzmin continuă neobosit să ţină sus, pe agenda publică, subiecte care proiectează imaginea unei Românii ca anexă nerecunoscătoare marelui imperiu. Asta, în timp ce propaganda rusă continuă să acuze lipsa de...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 1.262

Ministrul Educaţiei a venit cu recomandări pentru părinţii îngrijoraţi că şcolile sunt mediul ideal pentru răspândirea virusului - copiii să se spele pe mâini şi să aibă la ei şerveţele umede.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 834

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea suferită în fața Serenei Williams, în optimile Australian Open, și a declarat că meciul încheiat în trei seturi, 1-6, 6-4, 4-6, a solicitat-o extrem de mult din punct de vedere fizic.

Distribuit de paginile:

vice.com
6 ore în urmă 127

Zici că asta e singura grijă a PSD pe lumea asta.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
7 ore în urmă 327

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că și-a lovit intenționat soacra cu mașina. Între cei doi există un

Distribuit de paginile: